Amíg együtt voltam a párommal, szerettem a focit, most hogy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
5. Százas Evelin (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 16. 12:40
Amíg jól működött a kapcsolat, bizonyára jólestek az olyasfajta közös időtöltések is, mint pl. ketten megnézni egy meccset. Lehet hogy eleinte egyáltalán csak azért, mert jelen volt a szeretett személy, - de egyébként meg is lehet lassacskán egy-egy sportágat szeretni.
A különválás után viszont esetleg kivetítődik a kapcsolat kudarca folytán érzett csalódottság az addigi közös időtöltésekre is.
4. timycat (válaszként erre: 3. - Epresturmix)
jún. 16. 10:44
A nagy meccseket én is megnézem, egyébként nem nézek focit. Köze nincs az imponálásnak ehhez, egy eb/vb egyszerűen egy más minőségi osztály számomra, mint amit bármelyik nap meg lehet nézni.
3. Epresturmix
jún. 16. 09:49
Gondolom csak imponálni akartál neki! Egy csomó csaj ilyenkor szereti a focit. 🥴
2. semleges
jún. 16. 04:55
Én is csak a magyarokat néztem.
jún. 16. 04:55
További ajánlott fórumok:
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Hogyan lehet enyém az a lakás, amiben most együtt élek a párommal?
- Szerintetek igy együtt maradjak a párommal vagy vessek véget a kapcsolatunknak?
- A párommal együtt szeretnénk járni mozogni valamit. Mit válasszunk?
- Szerintetek normális dolog az, hogy 1/2 éve vagyok együtt a párommal, nagy a szerelem, mégis attól "rettegünk", hogy mi lesz, ha vége lesz?
- Milyen kapcsolatot tartsak egy olyannal, akivel szerettem volna együtt lenni, de mással van?