Amíg dolgozom nincs semmi baj, de ha hazaérek az... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Teljesen megértelek!
Egy vigasztaljon, sokkal magasabb szellemi szinten élsz, mint sokan mások a környezetedben és valami másra, valami sokkal jobbra, többre - nem első sorban anyagiakra gondolok - vágysz.
Majd ha felvállalod és teszel is érte, hogy ez a rossz érzés - én csak úgy hívom, társas magány - elmúljon, jobb lesz.
Látatlanban/ismeretlenül is drukkolok Neked!
Meglehet, hogy maga a lakás a nyomasztó. Én is jártam már olyan lakásban, ahova beléptem, és éreztem, hogy belül rideg, fénytelen, nyomasztó, szinte menekültem belőle. Pedig hatalmas nagy ablakok voltak rajta, de a ház előtt öreg fák árnyékoltak, a napfény soha be nem süt...
Persze, nem tudjuk, miért nem érzi jól magát otthon. Írhatna valami közelebbit.
Elvileg az az otthonod. Hol ha nem otthon lenne a hátország, a nyugalom, biztonság?
Vigyefenével egyetértek.
Jó ötlet, majd megemlítem a főnökömnek.
Örülök, hogy te jól érzed magad a bőrödben!
Vannak, akiknek nem minden fenékig tejföl.
Mit keresnél ott, hát ott laksz. Ha nem érzed ott jól magad, akkor a következő kérdések megválaszolása segíthet a változtatásban:
- a lakókörnyezettel/hellyel van a problémád?
- vagy magával a lakással? Nem tetszik a berendezés, dekoráció...
-vagy esetleg az a probléma, hogy nem vár senki otthon, vagy vár valaki, de hozzá meg legszívesebben nem mennél haza?
Azt tudom javasolni, hogy költözz a munkahelyedre.
Nekem erről az jut az eszembe, h "mindenhol jó, de legjobb otthon."
Őszintén sajnállak.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- A csodálatos /Q10/ "Hadüzenet a halálnak"- és ebben nincs semmi túlzás !
- Szeretek egy fiút, aki Jehova vallású, nekem viszont nincs semmiféle vallásom. Szülők helyében engednétek a kapcsolatot?
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Bátyám és köztem tényleg túl szoros a kapcsolat, vagy ez normális és semmi beteges nincs benne?
- Mit tennél, ha a munkahelyeden nem fogadnak el? Már 1,5 éve dolgozom, de nincs kommunikáció köztünk (csak a legfontosabb munkáról)