Amatőr szakácsjelölt (beszélgetés)
Főzni jó című szakácskönyv, Monspart Évától 9évtől felfelé ;) Nem ciki, tényleg jó! Aukciós oldalakon is megnézheted, de azt hiszem a Libriben is lehet venni újonnan.
"Ez a szakácskönyv más, mint a többi, mert gyerekeknek szól, könnyen érthető, praktikus konyhatechnikai magyarázatot ad, egészen egyszerű, gyorsan elkészíthető ételleírásokat is tartalmaz. - az egészséges étkezés korszerű elveit hangsúlyozza, - sok saláta, zöldség, tészta és gyümölcs szerepel benne, - vannak ötletek a kiránduláshoz, tábortűzhöz, gyerekvendégséghez, - csevegő stílusa miatt élvezetes olvasmány, így játszva tanulható meg az ételek elkészítése, - nemcsak receptgyűjtemény, kultúrtörténet is van benne."
Sziasztok!
Tudom, h a neten sok jó kis recept van, többek közt itt a hoxán is...A baj az, h én nagyon kezdő vagyok főzés terén...és amatőröknek nem nagyon van se könyv, se receptgyűjtemény...én már ott elvesztem a fonalat, ha vmire rántást kell tenni...ami persze nincs külön leírva! Nem tudtok véletlenül olyan könyvet vagy netcímet, ami szájbarágós, jó kis receptekkel?