Alvás közbeni beszéd (beszélgetés)
Férjem is beszél néha alvás közben és a gyerekenél is előfordul.
Én ha olyat álmodok, akkor nevetni szoktam, ami valójában sírós hörgésre hasonlít, fel is szoktam ébredni rá 🤣
Néha az én férjem is magyaráz alvás közben. 😃 Meg csámmog, morog. Fuhh, attól de ideges leszek. 😆 Ő sosem álmodik.
Viszont én szinte minden éjjel, 10-ből 5 rémálom, ennek ellenére meg sem mozdulok. Csak néha sírva ébredek, meg “átment rajtam az úthenger” érzéssel.
Nekem van okosórám, ami figyeli az alvásomat, de soha semmit nem jelez, holott a férjem éjjelente többször felkelt, mert nyöszörgök, stb., sőt a napokban mesélte, hogy keltegetett és csúnyát mondtam neki:DDDD Pedig ez egyáltalán nem jellemző rám.
Azt mondta, hogy meglepte, hogy a következő nyöszörgéskor nem mert felkelteni.
Tehát, az appom sosem jelzi, hogy a férjem felkeltett. Nem tudom, hogy mi történik, mert évek óta nem emlékszek az álmaimra.
Tuti, hogy rosszat álmodok ilyenkor, mert amikor még emlékeztem az álmaimra, akkor is felkeltett mindig a férjem, hogy ne álmodjam tovább...
Ja, nem tudom, hogy miket és miért álmodok. Régen tudtam, hogy a filmeket álmodom meg újra és újra, ezért nem nézek már évek óta horror filmeket.
Most max. a könyvek lehetnek, mert olvasni azért még olvasok véreskönyveket;)
Nagyon durva.
Tudod ,hogy semmi bajod nem lesz és a picinek sem.
Bár akkor az ember nem igazán tud erre gondolni.
Az én férjem is szokott nyöszörögni és vergődni álmában.
Ált.mikor valamilyen nehézséggel küzdünk.
Szép pár vagyunk,az egyik kiabál álmában ,a másik meg próbál kiszakadni a paralízisből.
Oldalról megnézném magunkat😉
Nagyon!
Nem bagatelizàlom a férjed problémàját a rossz álmaival ,de hidd el ez sokkal keményebb.
Aggódjak amiatt, hogy a férjem az utóbbi időben elég sokat beszél álmában? Számomra ijesztő, néha horror, amiket mond. Olykor mozgás is kíséri a beszédet, előfordult, hogy verekedésre, védekezésre következtettem belőle.
Egyáltalán lehet köze a napi történéseknek az álmához?