Álszent fiú (beszélgetés)
Álszent fiú jöjj vissza,hová sietsz mondd
hová jöjj, valaki hív valaki vár.
Vagy ez nem az ?
:)
Nem szigorú vagyok, csak leegyszerűsítettem a kérdést. :)
Lyaa"! :o)
:)))
Szerintem az se sokkal jobb, hogy te meg itt kiteregeted, hogy miket irogat neked, hogy viselkedik, neki azt írod (gondolom), hogy szimpi, találkozzatok, itt meg lehordod, hogy milyen..
Nem akarsz vele találkozni, mert szerinted kamuzik? ne találkozz. De ne várd már, hogy anélkül, hogy tudnánk, mit leveleztetek egymással, vagy tudnánk, milyen képről van szó, ami miatt kiakadtál, mi majd megmondjuk a frankót, mit tegyél...
Tedd azt, amit gondolsz, és vállald a következményeit. Akár így, akár úgy...
.
Big like!
Az. pocsék!
Volt egy szakításom 10 hónapja és "most tértem magamhoz", kicsit nyitottabb vagyok, de nem fogok találkozni és belebonyolódni egy ilyen emberrel viszonyba aki már az elején kamus.
Nem tudom miből gondolja, hogy erre ugrok. Mindegy, felejtős így igaz!
Miért azt gondoltad hogy pont te vagy a kiválasztott egyetlen?
Ez nem így működik, hanem a férfi több felé próbálkozik, és így a nagy számok törvénye alapján jobb esélye van megtalálni az igazit, mint a királylánynak aki a toronyszobában ülve várja álmai hercegét.
Úgyis azt fogja mondani a srác amit hallani akar! Akkor sem fogja tudni eldönteni, hogy mit jelent.
Még egy hasonló fórumra szükség van?
Értem és pont én is erre gondoltam. Ez még nem is lenne baj, gondolom, hogy az idősebbeknek a fiatalabbat szidja a fiatalnak meg az idősebbet.
Tényleg nagy rafinált.
Ki tudja talán a fiatal nem jön neki össze hiába likeolgatja a képeiket.
Nekem már az alapján nem lenne szimpatikus,hogy szid másokat.Ha nem tetszik neki a tinik viselkedése (ahogy nekem sem),akkor ne foglalkozzon velük,ennyi.De ő inkább szidja és másnak (itt neked) így próbál a kedvére tenni,hogy igen,ő a szuper hapsi,aki a komoly nőkre bukik.
De persze tévedhetek,nem ismerem.Viszont a leírásodból ez jön le.