Alsó has tájékára milyen mozgás ajánlott ahhoz, hogy ne ereszkedjen meg a bőr? (tudásbázis)
4. 710b866d3f
2012. júl. 19. 15:25
Az alhas megdolgoztatására a legjobb a páros lábemelés, tapasztalat! Nagyon szép, izmos hasam volt, ha szántam elég időt ezekre.
3. oxigén
2012. jún. 26. 09:21
Egyértelműen a felülős gyakorlatok jók! De vigyázz a derekaddal, sajnos, az egy kritikus pont a has rendbetétele szempontjából. Nem muszáj tarkó mögé tenni a kezedet, az is elég, ha felemeled, úgy csinálsz fekvő helyzetből felüléseket.
2. GabbiBabba
2012. jún. 25. 19:51
Próbálj meg nem hirtelen fogyni, mert akkor lógni fog. Kortól is függ, meg hogy kinek milyen rugalmas a bőre. Kenegesd mindig fürdés után babaolajjal ha lehet, vagy testápolóval sokat.
Én lábemeléseket ajánlok rá.
1. 5fb625be5f
2012. jún. 25. 19:46
Kedves Fórumozók! 1 hónapja kezdtem el életmódot váltani. Az alsó has tájékon halmozódott fel rajtam jelentős súlyfelesleg. Most a fogyás hatására el kezdett megereszkedni a bőröm. Mit tegyek ellene? Nem akarom hónapok múlva a bugyimba gyűrögetni a bőrt!!!!!! Segítsetek!
További ajánlott fórumok:
- Mennyi C vitamint ajánlott naponta a szervezetünkbe juttatni?
- Érdemes beadatni ajánlott oltásokat vagy csak a kötelezőket?
- Borzalmas ételek, avagy ereszkedjünk le a gasztronómiai pokol legmélyebb bugyraiba!
- Milyen testmozgás (sport) ajánlott-megengedett a terhesség alatt?
- Milyen mozgás ajánlott, ha valaki fogyni akar? Heti mennyi alkalommal?
- Visszértágulat, visszerességre való hajlam esetén milyen mozgásformák(sport) ajánlottak/nem ajánlottak?