Almás-fahéjas zabkása recept
5 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
Az Almás-fahéjas zabkása hozzávalói:
1.5dl 1.5% tej
3.5dkg zabpehely
édesitőszer izlés szerint
tengeri só
1 alma
fahéj izlés szerint
Az Almás-fahéjas zabkása elkészítési módja:
A zabpelyhet a tejben megfőzöd izlés szerint sóval és édesitővel.Ha kész belekevered az almát és a fahéjat.
Nagyon finom, én főled reggelire szoktam enni.Lehet késziteni körtével, meggyel vagy bármilyen olyan gyümölccsel amit szeretsz.A gyümit belekeverheted a zabkásába amikor még forró ilyenkor a gyümi kicsit megpárolodik,de hidegen is akár reszelve,akár darabolva.
Kategória: Reform ételek receptjei
A receptet beküldte: fátyolvirág, 2007. máj. 28. 10:19
Az almás-fahéjas zabkása elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.