Almapuding 2. recept
Kalóriaszegény
Az Almapuding 2. hozzávalói:
10 dkg babapiskóta
2 dkg vaj
8 dkg porcukor
3 tojás
20 dkg alma
2 dkg mazsola
1/2 csomag vaníliás cukor
1 kis üveg kompót
Az Almapuding 2. elkészítési módja:
A vajat elkeverjük a porcukor felével, a tojássárgákkal és a vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a reszelt almát és a mazsolát. A fehérjéből kemény habot verünk egy csipet sóval és a cukor másik felével. A két masszát óvatosan elkeverjük, és hozzáadjuk a reszelt piskótát. A krémet kikent és morzsázott pudingos tálkákba öntjük, majd gőzfürdőben 10 percig főzzük. Ha kihűlt, kiborítjuk tányérra, és kompóttal díszítjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Gvivike, 2007. nov. 14. 18:42
Az almapuding 2. elkészítési módja és hozzávalói.