Legyen rajtad a nagy melegben nylon harisnya, az eleve sokat segít, legjobb az alakformálós, mert szorosabb. Este váltott hideg-melegvizes zuhany, felpócolva pihentetni, Richtofit sportkrém - ez gyógynövényes, izomlazító és a fájás ellen is hat.
Én is használtam, persze nem kimondottan a lábamra hanem a hátamra, derekamra amikor még 92 kiló voltam és állo munkát végeztem. Lábra a lioton gélt használom és nekem bevállt.
Én viszont bátran merem ajánlani. 2 terhesség alatt használtam fél-fél évet. A lábam ugyanolyan, mint előtte, és nem visszeres. Nem tágító, inkább felfrissít.
Vadgesztenye kenőcs, több márkából is kapható. És nézesd meg érvizsgálattal a vénáid állapotát. Nekem is fájt, és nem is stimmelt minden, ezért évente kontrollra kell mennem.
Amíg dolgozol egy fásli jót tenne. Utána az a legjobb, ha lefekszel, és megemeled testmagasságba, vagy ülőhelyzetben is megteheted ugyanezt. A fürdő is nagyon jó!:)
A gyógyszertári krémeket én a terhesség alatt használtam (nekem is nagyon fájt a lábam), azon felül, hogy lelapították a pénztárcámat, nem sok javulást tapasztaltam. Van viszont egy sósborszeszes krém...nekem bevállt. Noname márka...
Amikor hazamegyek a munkából,vár a 3 éves kisfiam,aki mellett nem igazán van erre lehetőségem.Inkább v.mi krémet,v. természetes alapú gyógyírre gondolnék.