Álló munkát végzek, estére nagyon fájnak és elnehezednek a lábaim. Mit ajánlanátok? (tudásbázis)
Legyen rajtad a nagy melegben nylon harisnya, az eleve sokat segít, legjobb az alakformálós, mert szorosabb. Este váltott hideg-melegvizes zuhany, felpócolva pihentetni, Richtofit sportkrém - ez gyógynövényes, izomlazító és a fájás ellen is hat.
Rosszabb esetben visszerek kezelése...
Úgy emlékszem gyógyszertárban vette nekem anyu, de este felhívom és megkérdezem pontosan, mi a neve.
Átlátszó műanyagflaknos és kb. 1,5-2 dl-es lehet.
Amíg dolgozol egy fásli jót tenne. Utána az a legjobb, ha lefekszel, és megemeled testmagasságba, vagy ülőhelyzetben is megteheted ugyanezt. A fürdő is nagyon jó!:)
A gyógyszertári krémeket én a terhesség alatt használtam (nekem is nagyon fájt a lábam), azon felül, hogy lelapították a pénztárcámat, nem sok javulást tapasztaltam. Van viszont egy sósborszeszes krém...nekem bevállt. Noname márka...
MBT cipő, ha teheted és krémek:)
Tudod reklámozák a TV-ben is (nehézláb-érzésre)
További ajánlott fórumok:
- Milyen háztartási munkát végeztél legutoljára?
- Mik a terveid ma estére?
- Könnyű fizikai munkát végzek és egyre lassabban megy a meló, már nem tudok gyorsan dolgozni, egyre csak lassulok, miért?
- Kérlek segítsetek nagyon fájnak a lábaim álló munkát végzek, jövök-megyek, mivel tudnám enyhíteni?
- Ülőmunkát végzek és sokszor fáj a gerincem, a hátam, mit tudnátok tanácsolni?
- Ha köztisztviselői munkát végzek, de minimálbér környékén kapok nagyjából fizut, én igényelhetek akkor is adójóváírást? Vagy már megszűnt?