Állítják, hogy átutalták a pénzt, én nem kaptam semmit! Ilyenkor mi van? (tudásbázis)
Elhiszem.
De írja, hogy bement a bankhoz, és ott fizette be.
Igen.
Ezért szoktatk a szolgáltatók, vagy biztosítók, vagy más "hivatalos" szervek olyan igazolást kérni egy-egy befizetésről, amit a bank állít ki, hogy az "átutalás visszavonhatatlanul megtörtént". Egy ilyen igazolás kiállítása egyébként olyan 1000-1500 ft, persze bankfüggő.
Ha bement a bankba és direktbe befizette a számládra, annak azonnal csipogni kellett volna. De mivel az sms szolgáltatással is lehet gond, a számlát ellenőrizted más módon is (pl. netbank)?
A befizetési bizonylatot jó lenne megszerezni, lehet hogy elírás miatt nem kaptad meg, de az is lehet, hogy a befizető kamuzik. Én bank által hitelesített befizető nyilatkozatot kérnék, az garantálja, hogy nem vonta vissza a befizetést.
kérd meg az illetőt, hogy küldje el a bizonylatot
valami vaterás-ügy egyébként?
Mikori az utalás? Ugyan annál a banknál vezetik a számlát ahova várod, vagy másiknál? Az hogy Te ellenőrizted a számlaszámot egy dolog, de az is biztosan jót ütött aki elküldte?
Ha bizonylattal akarnak igazolni akkor az bank által leigazolt utalás legyen és utána kerestetheted a saját bankodnál.
Utalási bizonylatot kaptál? Mármint aki utalt neked, elküldte róla a bizonylatot??
Mert mondani sokmindent lehet..
Amúgy mikor utaltak? bankközi?
További ajánlott fórumok:
- Kaptam virágot a páromtól, de szó szerint szinte csak "odadobta". Mit tegyek ilyenkor?
- Kaptam egy beutalót, de nem fogadnak, mert nem tartozom ide. Ilyenkor hogyan van?
- Tegnap kaptam egy felszólitást az ELO-tól, hogy 2005.dec 2006 januári részlet nincs befizetve.Mi ilyenkor a teendő?Fizessek?
- Elfelejtettem bediktálni a gázt. Ilyenkor a számlát milyen elszámolás alapján állítják ki?
- Fogorvosnál voltam, érzéstelenítőt kaptam. Szabad ilyenkor szopiznia a babának?
- Elfelejtettem kijelentkezni a munkaügyi központból, mikor munkát kaptam. Mi történik ilyenkor?