Allergiás reakció? (beszélgetés)
Nekem szokott lenni ilyenem, mármint kiütésem, mert sok dologra allergiás vagyok. Én csak kálciumot szoktam szedni, illetve e viszketésre claritint vagy zirtec-et (allergia gyógyszerek).
Ez nem csak ételallergia lehet, hanem gyógyszertől is lehet ilyenje bárkinek.
Nem szedett valami olyan gyógyszert, ami új?
A nagynéném férje egyszer egy hasmenésre való gyógyszerre lett allergiás, pedig ő aztán semmire nem az. A lényeg, hogy hasmenése lett a szomszédnak néhány napja volt, így adott a neki felírt gyógyszerből, amitől a feje tele lett kiütéssel, sőt! még szemmel láthatóan deformálódott is a feje. Mi bevittük a kórházba.
A férjem az Algopírinre, Rubophenre, stb. allergiás. Ha 2 napig szedi akkor semmi baja nincs, de ha 3 napig, akkor az oldala, térd, kar hajlat apró piros pöttyös lesz, ami magától emúlik 1-2 napon belül.
Nem lehet, hogy összecsipkedte valami? Nézd meg a kiütéseket, ha van a közepükön pötty, akkor csípés, ha nincs, akkor kiütés.
Ételallergiánál a csalán kiütés lehet tejtől, tojástól, túrótól, stb. Mekem ezektől szokott, illetve, epertől.
Ha nem múlik, akkor mindenképp kell a doki! Bár az jó, ha kifelé jön, de ha befelé is megy, akkor meg is fulladhat.
Hát ez az..
De szerencsère van
Nekem ez már csak azért is abszurd, mert miért kéne legyen neked otthon B6-od és kálciumod... :(
Jobbulást!
Arra lettem volna inkább kiváncsi volt e valakinek ilyesmi.
Ètellallergia lehet szerintetek?
Ha nagyon gáz a helyzet, vigyétek be az ügyeletre.
Hirtelen és látatlanban jobb ötletem nincs.
Valakibtud erre valamit mondani?
A dokival sokra nem mentem mert s6erinte nem kell ennyire besz@rni (bocs)
Sziasztok
Anyòsomnak a este hìrtelen tele lett kiütèssel szinte az egèsz teste (csalánkiütès talán)viszkető ,ègö..
Majd többször hányt is
Gyenge.
Hìvtam az ügyeletet mert megijedtünk de persze nem jönnek ki.
Azt mondták b6 +kalcium
További ajánlott fórumok:
- Volt már gyógyszer mellékhatástól allergiás reakciója vkinek?
- Van olyan szempilla spirál, ami tuti nem vált ki allergiás reakciót?
- Ha belsőleg allergiás vagyok a szezámmagra, akkor külsőleg is okozhat vmilyen allergiás reakciót?
- Mennyi esély van rá, hogy a hajfesték allergiás reakciót okoz?
- Melyik naptej vagy napkrém nem okoz allergiás reakciót?
- Egy nap alatt jelentkezhet az allergiás reakció?