Áll az alku! (beszélgetés)
Nézitek az új évadot? Hogy tetszik nektek?
Az első két rész elég durva volt a felezővel a végén. Remélem a mai játékos szerencsésebb lesz.
Ma lesz az uccsó ;( és aztán nyári szünet.
Élvezzük ki!
Hello!
Köszönöm szépen! :) Nem, nem kerestem, egy barátom küldte át a linket, hogy olvassak bele. :)
Szia!
Keresed magadról a cikkeket, hogy ide tévedtél?Egyébként gratulálok!
Én ismét csak ismételni tudom önmagam: ki tudja, hogy mi hogy viselkednénk ebben a helyzetben.. Én azt vettem észre, hogy az igazgató igyexik olyan ajánlatokat tenni, amitől egy teljesen magabiztos ember is meginog.
Leó, egyébként gratulálok a nyereményedhez!! :)
Izgi játék volt!
RLeo!
Hát én nem láttalak olyan magabiztosnak.Egy magabiztos ember nem igy viselkedik.Szerintem.De ez itt egy forum ahol lehet véleményt nyilvánitani.
Hűűha! :) Kedves judy47, a beképzeltség, nem egyenlő a magabiztossággal, részemről, mivel én egy hangyányit jobban ismerem magamat, így az utóbbi kategóriába sorolnám. :) Szerintem maradjunk is ennyiben... Vaczila, nem tudom te hogy vagy vele, de nekem pár milla elég jó indok arra, hogy elsírjam magam az örömtől, vagy éppen a stressztől játék közben. Ha neked nem, biztos qurva sok pénzed van... Gratula hozzá! :)A többieknek köszönöm! :)
Leo
Sziasztok!Nem tudtam megnézni,hogy Macsó mennyit nyert,pedig kíváncsi lettem volna rá.Ti tudjátok?
Hát a Leó nem semmi volt!Milyen biztos volt benne,hogy nála van a 21 millió!De jó,hogy nem cserélt,mert így 5 milliót nyert.
További ajánlott fórumok:
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Mennyit alkudhatunk lakásnál?
- Áll az alku.Neked hogy tetszik?
- Van itt valaki, aki 2014-2016 között a CIBnél vett fel lakáshitelt és a CIB Alkusz Kft-nál kötött biztosítást?
- Használtautó kereskdésben lehet-e, kell-e alkudni?
- Az Áll az Alku játékosai nettó összeget nyernek?