Áll a fánk. Gyönyörű idén is! 😍 (beszélgetés)
Ezt nem tudom, miért nekem címezted. Talán azért, mert nagyon megragadt a trend szó. Pedig nem ez a lényeg. Használhattam volna mást is. Vagy azért, mert alig vártad, hogy valaki felé ellentámadást indíthass, csak írna már valaki, aki szerint "bűn", amit csináltál. De sajnos nem talált be, mert mint írtam, nekem semmi problémám nincs azzal, hogy ki mikor állítja fel a karácsonyfáját. Úgyhogy nekem főleg nem kell magyarázkodnod, hogy miért most értetek rá erre. Legyen örömötök benne!
Nem trend miatt lett készen. Jövő héten végig dolgozunk. Aztán céges party (remélhetőleg egyikünk sem marad szárazon), 23-án valószínűleg ki leszünk ütve (gondolom ez is bűn) Szenteste reggelén ér haza a párom, este nem leszünk otthon (gondolom ez is bűn), 25-én megint megy dolgozni. De ha 25-én csinálnánk az meg szerintetek későn lenne (gondolom ez is bűn) a menetrendet. 😃
Nálunk ez a trendi.
Na ez pont hozzád méltó hsz volt.
Nekem alapvetően semmi problémám nincs azzal, hogy ki mikor állít fát. Nem is kritikaként írom, csak az jutott eszembe, hogy a korai karácsonyfa milyen szépen illusztrálja a mai trendet, hogy mindent azonnal. Az advent alapvetően a várakozás időszaka lenne. Amikor megélhetjük a készülődés, a vágyódás és várakozás örömét. Azt az izgatottságot, hogy legszívesebben most rögtön megtartanám a karácsonyt, de még mindig van 10 csukott ablak az adventi naptárban. A késleltetett beteljesülésnek különleges szerepe van az életben, amit sokan már nem képesek értékelni. Legyen szép adventje mindenkinek! :)
Nem téged alázott. Bár a szándéka kétségtelenül az volt. 💙 Élvezd az életet, éld meg a pillanatokat, úgy ahogy akarod. 😘 Mások meg nézegessék a naptárt, hogy mikor illik ünnepi hangulatba kerülni.
24. Délután estefele, diszitem kicsit, ha Isten segít addig is és jó lessz kicsit valami!
De " messzevanmégkarácsony" !
[link]
Nem te vagy a Zsóka54 régről? A hittantanár? Kicsit mintha rá hasonlítanál.
És szerintem te is, hogy ez csak felesleges kukacoskodás.
Nem csak aggattam. Közösen díszítettük a párommal este. Jókedvűen, örömmel és boldogan. Aki akar, éljen naptár szerint. Diktálja az életedet és a hangulatosat a naptárad, de engem teljesen felesleges burkoltan emiatt aláznod. Elfogadom, ha te hithű keresztény vagy, neked ez fontos, de ne te döntsd el, ki, mit csináljon, érezzen. Ezt diktálta a szívünk. 🥰😍
Ha akarok állítok karácsonyfát nyáron is, amikor a legmelegebb van.
Mindössze véletlenül írtam májust, eszem ágában sem volt a májusfát felhozni. De azért klassz, hogy megcsillogtattad a háttér műveltséged. Rádhagyom, legyen karácsonyfa, de attól még nincs karácsony, hogy te díszeket aggattál egy fára. Ezt te is pontosan tudod.
Köszi az egyetlen normális választ. ❤️😘
Számodra nincsen köze. Számunkra meg van. 🤷🏻♀️
És nem keverném a májusfával, annak semmi köze a karácsonyhoz.
Nem a naptár mondja meg mikor van meg a hangulatom. 👍
Nem, mivel imádjuk a karácsonyt. 😍
szerintem is a karacsonyfa bent az igazi!
Én a csokisat is szeretem :)
Annak a fának köze sincs a karácsonyhoz, csak egy feldíszített fa, amit akár májusban is csinálhatnál. De az jó, hogy örömöd leled benne.
Szerintem karácsonyi hangulat 24.-én kezdődik, addig csak készülünk. Szilveszter után már el is múlik a hangulat, mindig lebontom.
Persze, hogy gyönyörű. Izgatottan várom. Idén rendhagyó módon én fogom díszíteni 🙂
Szerintem lekvárosan jobb mint állva :D
Nem érzed majd uncsinak mire karácsony lesz?
Szépet. Masni is van rajta. 😃
Én idén kinntre állítok fát. Kap egy pár almát meg diót meg fényeket aztan szép lesz. Körbeálljuk majd néha, aztan csillagszóró zunk egyet. :)
Na és milyen kukit kaptál?
További ajánlott fórumok: