Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Úgy döntöttem, rászánom végre magam, hogy megnézzem, mi az a film, amit annyira lehúznak. Nem olvastam még a könyv változatot, a filmekben most a másodiknál tartok.
Remélem, nem fogom felkavarni az állóvizet, igyekszem normális véleményt írni.
Nem olyan szörnyű - eddig -, mint amennyire lehúzzák, de ilyen kategóriában láttam már jobbat is. Szerintem kihozhatott volna a stáb többet is ebből az egészből, és a magyar szinkron is hagy némi kívánnivalót maga után. Annyira azért kíváncsivá tett, hogy megpróbálkozzam a könyvvel is egyszer (most bőven van olvasnivalóm), aztán meglátom, hogy tényleg jól érzem-e így könyv nélkül is, hogy valahogy hiányérzetem van.
Sziasztok!
Én is egy nagy rajongó vagyok.
Láttam már sokszor, és olvastam könyv formátumban is többször. Egyszerűen, ha a kezembe veszem ezt a könyvsorozatot, nem tudom letenni.... :)
Sziasztok!
Látom, már rég nem volt itt senki, de azért beköszönök :)
Én is nagy rajongó vagyok :)
Tud valaki valamit a bővített változatokról? Sok minden kimaradt, vagy kivágták a filmből...
Sziasztok!
Lenne pár eladó Alkonyat cuccom:
Bella holdkő gyűrűje - 2900 Ft
Bella holdkő nyaklánca - 2700 Ft
Bella eljegyzési gyűrűje - 2200 Ft
Antik hatású napló - 3000 Ft
Antik hatású jegyzetfüzet - 2500 Ft
IPhone 4 hátlapok - 1800 Ft/db
Kozmetikai táska - 1000 Ft
Részletekért keress a pimpiful kukac citromail.hu címen!
Hát sok más hímnemű is játszik benne :)
De megértelek, nekem is bejön:)
Persze, neked egyszerűen kèptelen vagyok nemet mondani.:)
A Twilight-os gumicukor boltból.
Hali!
Tudja valaki, hogy honnan lehetne beszerezni Twilight-os gumicukrot? :D
Sziasztok!
Akinek esetleg van elado mozis pohara a Hajnalhasadas 2. reszebol, az legyszi irjon! :)
Elore is koszonom!
Hol lehet Bp-en Twilight-os cuccokat vásárolni?
Mármint ami nem webshop, hanem bót ...
Még csak most kezdtem el olvasni a könyvet, de ha elérek ezekhez a részekhez, bejelentkezem újra :o)
Egyébként sztem az írónő a fantáziájában nem ragadt ennyire a földhöz mint a párod :o)
Ez már sztem szőrszálhasogatás :o)
ezek tenyleg "ferfi" kerdesek :-)))
Az elsohoz szerintem hozza lehet szokni, a masodikrol pedig el tudom kepzelni, hogy extra elmenyekhez juttatna. :-)
(es biztos soha nem merul fel a kerdes, hogy bent van vagy meg nincs :-)))))))))))
A páromnak az a kérdése "felénk",Alkonyat néző lányok felé,hogy mi a jó abban hogy Edward a jeges kezével ér "hozzánk"?!(Mikor hogyha ő hozzám ér a hideg kezével,már sikítok...)
A másik kérdése hogy miért volt jó a Bellának az a "jégcsap"....Na értitek mire gondol?! :D
Most mit tudok erre válazolni?Segítsetek ki! :)
:)Holnap a nap fénypontja:
Megkapom az 1-4 részeket nagyon jó minőségben,kívánságra angolul és angol felirattal.:)
...nagyon jó lesz...:)
<3