Alföldi tüskéshús recept

60 dkg szűzpecsenye
1 db vöröshagyma
1 kk füszerpaprika
10 dkg szalonna
só bors
olaj a sütshez
Az Alföldi tüskéshús elkészítési módja:
A szalonnát csikokra vágjuk, beírdaljuk,és forró olajban kisütjük, majd félre tesszük. A hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a pirospaprikát,a húsokat felszeleteljük és átsütjük, felengedjük kevés vizzel sózzuk, borsozzuk és puhára pároljuk. Közben galuskát készitünk,ki főzzük, mellétesszük a hússzeleteket megöntözzük a szaftal, és disztijük a sült szalonnával.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2011. okt. 2. 07:45
Az alföldi tüskéshús elkészítési módja és hozzávalói.