Albert keksz rolád recept
45 perc
Az Albert keksz rolád hozzávalói:
1 nagy csomag Albert keksz,
10 dkg vaj, 10 dkg porcukor,
2 evőkanál kakaópor,
2 csg vaníliás porcukor,
3 dl tej,
1 csg kókuszreszelék.
Az Albert keksz rolád elkészítési módja:
A 2 csg pudingport, vaníliás cukrot és a tejet sűrű sima krémmé főzzük és hagyjuk langyosra ki hűlni. A vajat, porcukrot és a kakaóport össze keverjük és a pudingos krémhez keverjük. A két masszát nagyon krémesre ki keverjük és el kezdjük rétegelni az Albert keksszel. Egy hosszú roládot kapunk, melynek oldalát és végeit is be kenjük krémmel. Kókuszreszelékbe forgatjuk és alufóliába csomagoljuk. Hűtőszekrénybe tesszük, másnap szeletelhető. /ferdén vágjuk fel, szép csíkos lesz /
Fagyasztóba is lehet tenni, és néhány órával a fogyasztás előtt ki venni, szoba hőmérsékleten hagyni.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: csibiusz, 2008. szept. 3. 14:57
Az albert keksz rolád elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.