Albérletben muszáj nekem folyamatosan "lesni a másikat, jópofizni"? (beszélgetés)
Lakótársak vagytok,nem élettársak.
Nem kötelező beszélgetni,ha nem akartok.
Ha meg tudtok egyezni a helyek használatában,ki mikor legyen a konyhában,fürdőben,és a tisztántartás is le van egyeztetve,akkor már megvolt a béke érdekében fenntartandó viszony.
Én is laktam másokkal együtt albérletben,nem mindenkivel egyszerű,néha velem sem,volt akivel jóban voltam,volt akivel csak köszöntünk egymásnak.
Semmi sem kötelező,kivéve hogy fizessük a fizetnivalót,ha nem akarjuk a következő albérletet keresni.
Semmi köze a helyzetnek egyik gázhoz sem.
Két kultúrált ember csendesen él egymás mellett nem zavarva a másikat.
Igen, egy kicsit engem is zavar, vagy fura, de ha ő nem nyit, én csak azért nem fogok beszélgeni vele, hogy beszéljek, mikor közbe meg semmi kedvem az egészhez.
Egy barátom mindig kérdezi, hogy na összebarátkoztatok már? Énmeg mindig mondom neki, hogy nem, mert igazából nem is akarok...és ő ezen le van döbbenve...
Nem is értem miért indítottál erről fórumot?
Ha ez mindkettőtöknek megfelel, akkor? :)
Én nem éltek albérletben, nem is éltem, de véleményem azért van, megosztom :P Szerintem nem gáz. Inkább jó, hogy így elvagytok, eléldegéltek eygmás mellett, nem az a lényeg egy lakótársban, hogy puszipajtás legyen, hanem hogy normálisan tudjatok egymás mellett élni, a fontos dolgokat megbeszélni... És itt nem a pasikra gondolok, hanem pl. takarítás, rezsi, hasonlók.
Gondolom nektek így jó :)
Kolesz? És talán örökké szivatjátok egymást. ( egy másik véglet )
Vagy eltünnének dolgok. Miért gondolok mindig valami rosszra?!.
Nem gáz.
Sőt, hosszú távon talán jobb is.
Albérletben lakom a suli miatt, egy nálam 3 évvel öregebbel együtt. Külön-külön szoba persze. Namármost, nem vagyok egy nagy baátkozós amúgy sem. A kötelező köröket megbeszéljük, kinek hogy telt a napja, de feleslegesen, csak azért, hogy beszélgessünk, nem szoktunk. Mindenki elvonul a szobájába és tanul vagy tv-t néz vagy akármi.
Igazából szerintem kölcsönösen nem mondunk egymásnak semmi olyat, ami nem tartozik a másikra. Nem szoktunk összeülni a szobába és kibeszélni egymás fiú és egyéb ügyeit. Ez nagyon gáz? Más hogy viselkedik albérletbe? Hozzátenném, hogy nekem ez az első helyem és még nem vagyok teljesen belerázódva a dolgokba.
További ajánlott fórumok:
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Csótány az albérletben
- Télen, két kiskorú gyermekkel kitehetnek az albérletből?
- Hogyan lehet megélni albérletben havi fizetésből?
- Ti elköltöznétek saját lakásból albérletbe, az ország másik felébe, jobb megélhetés reményében?