Alapozó (beszélgetés)
Szia!
A "miss sporty" termékek elég jó árban vannak. Alapozóját még nem próbáltam,de a pirosítójával megvoltam elégedve.
Alapozóban szerintem érdemes egy drágább, jobb minőségűre beruházni. Szebb, tovább tart és arcodat sem károsítja. Nekem a "vichy dermablend" a legjobb. 30ml ,de hónapokra elég, mert minimális mennyiséggel is szép az eredmény.
Sziasztok!
Eddig még szerencsére nem kellett használnom alapozót,de most már nem ártana,csak éppen nem tudom hol kezdjem.Ugye annyi márka van és annyit típusra,árban sem mindegy...egyszerűen nem tudok kiigazodni köztünk válogatni meg végképp nincs időm ha bent vagyok a boltban.
Szóval a segítségeteket szeretném kérni,hogy szerintetek mit tudnék használni ami nem olyan vadítóan drága?
Igen, valóban fontos a hidratáló krém! Ezt mondjuk már 20 éves kortól ajánlják.
És előtte arctisztítás! Heti, kétheri egyszer radírozás.
Én L'Oreal folyékony alapozót használok évek óta, rá mindenféleképp kell kő-vagy porpúder, tartósabb az eredmény és nem fénylik ki az arcbőr.
Letörölni pedig nem vízzel kell, abban nem oldódik! Arctej, jó minőségű.
Szia!
Alapozás elött tegyél fel egy nappali krémet az orcodra aztán arra alapozó és púder, így sokkal szebb és tartósabb lesz.
Jah, és hetente bőrradírozás.
nem, nekem nem tűnik úgy mintha hámlana...
előtte be szoktam kenni az arcom krémmel, ráadásul van hogy "hígitom" ezt az alapozót egy másikkal ( az Avon-os )...
nővérem használta, tőle lestem el, de abszolút nem bántam meg...:)
Én Mybelline Wonder Finisht használok.
Ki lehet egészíteni az alapozást egy jó korrektorral,prpúderrel együtt meg tuti lesz az eredmény.
jah, értem :S akkor sajnálom.
Én előtte tonikot használok, vagy néha arcradírt.
és ez nem hagy foltot? nem tűnik úgy mintha száraz lenne a bőr és attól hámlana?
előtte te használsz vmit? hidratáló krémet vagy ilyesmit?
szia...
én most a vichy dermablend-et használom, ez korrekciós alapozó, nekem bevált, habár kicsit húzós az ára...:S
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani számomra jó alapozót?
Amiket eddig használtam, mindegyik az arcom egy részén foltot hagyott és pergett le, valamint néhány helyen pirosabb az arcom és azt nem fedte be. Melyik alapozót kéne használnom szerintetek hogy egyenletes legyen és ne legyenek ilyen próblémák amiket leírtam?
Előre is köszi:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen alapozót használsz - ha használsz?
- Nagyon ciki, ha csak alapozó van rajtam?
- Jó alapozó/púder zsíros bőrre ami nem csak 1-2 óráig jó, tudna valaki ilyet?
- Hogyan válasszak alapozót?
- Ha sminkeled magad, akkor hogyan teszed igazán tartóssá az alapozót az arcodon, illetve hogyan fixálod azt?
- Te milyen alapozót használsz?