A mult evben jelent meg egy tavaszi es telen egy masik ujsagja. Alakreform a cime. Mindennapra levan irva mit egyel es mit tornazzal. kozben mindennapra van lelkizes,segitseg Rekatol,buzditas,hogy kitartsunk a vegeig,azaz 30 napra van lebontva. A mai napot kihagytam mert leserultem,fajnak a terdeim. Majd holnap amikor pihinap lenne akkor bepotolom,remelhetoleg.
Mindennapra lebontva van mit kell tornazni,es enni. Igaz a dietat nem kovetem,de a lisztet es a cukrot kerulom. remeelem lessz eredmeny 1 honap mulva,1 honapra van leirva.
Kezdjuk el már ma,az alakreformot,Reka ujsagja alapjan. Nekem nem sokat kell fogynom kb.4 vagy 5kg,de inkabb formalni szeretnek,feszesiteni. Tarsatok velem,en ma kezdem az Alakreform teli kiadasa szerint.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.