Alakformálás tudatosan (beszélgetés)
Sziasztok!
Lenne egy dilemmám, és ha nem zavarok megkérdeznélek titeket is, hogy mi a véleményetek róla.
Második kisfiam születése után (5 hónappal) küzdök a súlyommal, mivel azonban szopizik még, a diéta kizárt. Próbáltam, és majdnem odalett a tejcim, így nem kockáztatom meg még egyszer. Ezért minden nap mozgok, pontosan: egy elliptrikus tréneren 10-12 km-t (kb 30-35 perc). A kérdésem az lenne, hogy szerintetek van értelme, hogy a hasamat tekercsejlem fóliával közben? Onnan szeretném ugyanis a legtöbbet leadni. Zsírt is olvaszt ez a módszer belőlem, vagy csak a vizet távolítja el a szövetekből?
pébe?????????az mi???????????
Ja ami a hátam mögött csúfoskodik a kerek,feszes és izmos popsim helyett????????
amúgy a fasirtgolyóért egyszer még kinyirlak a pébe :DDDDDDD
:D
de neked, és CSAKIS NEKED megbocsájtok :DDD
majd informállak titeket hogy an sikerült
hali kicsike
itt vagy még
Jól van na.............
Sikerült????????
Küldhetem a gratula desszertet????
Ja, bocsi nem desszert 200 felülés a jutalom!!!!!!! :DDDDDDD Persze nem én csinálom hanem te!!! Puszi!
Helló csajok!!!!!!
Lekéstem de remélem Juci feltetted a buksi szorítót, mert az a sok törvény......mamám........
Szeretlek ám, Mákosguba!!!!!!!! (nem az igazit hanem téged Fasírtgolyó!) :DDDDDDDDDDDDDD
Puszi!!!!
Na nem mondod??
akkor holnap is szorítok...
:D
jajj szia!
képzeld annyira jól szurkoltatok, hogy elmaradt! :D Most lesz holnap! De csak egy dolgozat! :) úgyhogy holnap újra szurkolj....
Jól van tanulj csak nyugodtan!Aztán meg ne bukj nekem!Kéz és lábtörést!
Puszka
Közbe tanulok, mert holnap vizsgázom.... a tb. törvényből..... :(( holnap még jövök!
puszik
Úristen!Jó drága!
De ha valamit nagyon akar az ember..!:D
Nézd még meg más helyeken is hátha olcsóbbat is találsz!
Az király!
El küldheted az anyagot e-mailben,meg a videot a gyakorlatsorral!:DDDDD
Nem baj az csak fogyjak tőled!!:DD
de remélem valahol itt a közelben gondolkodsz,mert siófok messze van...!:D
További ajánlott fórumok:
- Miért bántják azokat, akik tudatosan vállalnak egyedül gyermeket?
- Akik tudatosan egy gyermeket terveztek...
- Fogyásaim története, avagy, hogyan fogyjunk le lassan, tudatosan, tartósan....
- Mennyire tudatosan vásárolsz kozmetikumokat?
- Volt már olyan hogy hagytad magad tudatosan kihasználni?
- Éljünk tudatosan... legalább egy picit