Alacsony vérnyomás terhesség (beszélgetés)
Nekem masodikkal, mikor sportoltam es csak a baba sulyacal nottem igy volt ez. Egyszeruen sport abbahagy, kaja boven, hiztam, es az felvitte a vernyomasom. Fel kellett szedni plusz 8-10kilot es igy rendben lett.
(Elsovel siman fokyamatosan hiztam 8s, ott nem volt ikyen gond. Szoptatas befejeutevel mindent leadtam mindketto utan vegul)
Szia!
Nagyon szépen köszönöm.
Érdekes most ittam egy kávét meg ettem szőlőcukrot és felment 118ra
De azért ezt majd megkérdezem nem e gons, ez a vérnyomás ingadozás vagy normalis e
Szia!
21. héten vagyok, nekem is elég alacsony a vérnyomásom a terhesség óta. (múlt héten mérték utoljára 90/65, de előtte is 93/70-et mért a védőnő)
Én szerencsére nem érzem meg, viszont, ha te igen, akkor hívd fel a védőnődet vagy a házirovosod, hogy mit javasol.
Biztos vagyok benne, hogy tudnak jó, már többször bevállt taktikákat mondani.
Nálam a várandósság az az állapot, amikor nem kísérletezek inkább, hanem biztosra megyek. :)
Remélem, hamar jobban leszel!
Sziasztok.
15 hetes terhes vagyok és olyan gondom adódott,hogy nagyon nehezen viselem a front helyzetet.
Alapból se túl magas a vérnyomásom, de ma lement 91-re ami persze valakinek nem olxan alacsony, de én rendesen megérzem, szédülök nagyon.
Napi 1 kávét iszol, 3 liter vizet.
Most nálunk 33 fok van, szerdára 21-et mond.
Valami praktika esetleg?
További ajánlott fórumok:
- Szedett valaki a terhesség alatt Dopegyt-et magas vérnyomásra?
- Magasvérnyomás és terhesség
- Nagyfokú vérszegénység, alacsony vérnyomás terhesség alatt. Kérem aki ismer olyan nőt illetve aki maga is hasonló gondokkal küzködött ...
- Magas pulzusszám, alacsony vérnyomás terhességnél gondolt okozhat?
- Alacsony vérnyomás terhesség alatt
- Alacsony vérnyomás terhesség alatt