Aktív korú nagymamaként nem érzem magam jól mint ingyen... (beszélgetés)
Ezt jobb nem forszírozni:)
Csendben maradtál volna, okosabb lettél volna.Ha lenne egy gomb ami letiltja a fórum indítást, biztos nem engedem hogy legyen fórum.
Végigolvastam.. Szörnyű, mivé duzzadt a fórum. Ráadásul az anonim kiíró többször is provokálta a többieket. Eredmény=egymásnak ugrás. A fórumindító elérte célját. Biztos ott röhög most a sarokban...
[link]
Nem tudom sikerül-e a link beillesztése, de a fórumhoz, vallomáshoz nagyon kapcsolódik.
Helyes. Jó szórakozást mindenkinek.
Úgy tűnik nincs jobb dolgod. Ugyan menj már. Keress már másik fórumot ahol mérgezed a levegőt. Lehet a habzó szád a veszettség jele.
Egy dolgot azért sikerült neki elérni, jól egymásnak feszültetek, pedig nem ér egy irgalmas sóhajtást sem.
Hiába erőlködsz, engem nem bosszantanak fel az ilyen beszólások, bármennyire is szeretnéd. Már megint ez a habzás, ez már a vergődésed jele, ha nem megy semmi új. Már egyre szánalmasabb vagy.
Igyekezz kitalálni valami új vallomást, mert a mostaniból lett fórumodnak talán van úgy még 1-2 napja, aztán megy a süllyesztőbe és nem lesz hol levezetned a frusztráltságodat.
Tegye. Lenyugszik. Legyen valami kis öröme. 😉
Nem hagynád abba? Muszáj szerepelned? Most egy helyesírási hibára rárepülsz, végre fogást találtál. Szánalmas....
Semmi dühöngés. Rajtam kívül senki nem dühöngott. Én is főleg azért mert a világon a leg természetesebb hogy anyu mindig ráér. Nagyjából ez tényleg így volt. De ez egy korszak vége. Atgondolja minkét család mikor ki megy a gyerekekért.
Jaj!
Tényleg Ilyeszto nagyon:DDDDDD
Ki nem hagynám, semmiért sem az utazást.
Te meg a türelmedet. Higgadj le. Ilyeszto mennyire felzaklat téged. Én már nyugodt vagyok. Ez a fórum meg olyan dagalyos hogy arra szavak nincsenek. A te szád még mindig habzik.
Nem a pasid dühöng!
Lehet, hogy nem te írtad, hogy a fiad dühöngött, hogy nem vigyázol az unokára, hanem más fordította így.
Ezért kérdeztem, hogy döntöttél. Már azt hittem, hogy inkább nem utazol...
Milyen reagálást szeretnél az ilyen idétlen beszólásaidra? Inkább azzal foglalkozz, hogy végre valami izgalmas fordulat következzen a kitalált történetedben. Mint írtam kezded elveszíteni a fonalat.
Te ettől a forumtol kerültél idegallapotba. Pedig nem kéne. Miért? Miért kellett.
Ebben a kitalált történetben ha a fiatalok nem lettek mérgesek a bejelentésre, akkor a főszereplőnek miért kellett idegállapotba kerülni?
Utazom. A két unoka a másik nagyival lesz. Így a fiatalok és én is úgy tolthetjuk az időnket ahogy jól esik. Hm ezt honnan vetted hogy a pasim dühöng? Ő is nagypapa 4 éves kislány unokaval. Semmi dühöngés.. Nem 20 évesek vagyunk, én özvegy ő elvalt. Mindengyikunk elfogadta a másik családját.
Akkor leírod, hogy lesz?
Unokázni fogsz azon a bizonyos hétvégén vagy a pasival utazni?
Mert gondolom, ha dühöng, akkor a pasinak mondtál nemet.
Vagy még sem?
Még nem derült ki számomra a szappanoperából, hogy mi is a valós helyzet.
De ez történt. De ahogy nézem mindenki fújja a magáét. Finomul azt lát gondol bele amit akar. Agyamban meg nem fordult hogy az indulatom ilyen indulatokat vált ki...
Oké majd ha törött kezemmel törlöm meg véres orromat, eszembe jut hogy ez drága fütyi volt. 🤣🤣🤣🤣
Ilyen is előfordulhat természetesen. :)
91-es hsz-ben feltártam, vagyis korábbról datálódik. Furcsa, hogy mennyi embernek ez semmit nem jelent, pedig de. Az egész probléma gyökerét.
Olyan nem történhet, hogy FI kicsit indulatosan kilehelte magából ezt a vallomást az épp paprikás idegállapotában?Mert ez csak egy vallomásának indult. Vagy nem
Én is néha gondolok cifrákat a lányaimról meg az elmúlt 16 évemről. Ilyen van.
Egyetértek, hogy nem fogunk egyetérteni.
A stílus lehet, hogy nem a legjobb, de az előzmények ismeretében nem is meglepő.
Ne forgasd ki azt, amit írok.
Itt a hoxán is van jó sok beteg ember!
Vizslatják az exeket álnéven, nézegetik a jelenlegi telóját, a kardjába dől, mert a párja más nézet és még sorolhatnám.
Simán van olyan, aki egyébként fizikailag nem bántalmaz, de érzelmileg kialakít egy olyan légkört, ami miatt a másiknak nem lesz senkije.
Had ne ismételjem már magam legalább 15. alkalommal is! Leírtam már, hogy a stílus. Ingyen bébiszitter, most már én jövök stb...
De mint mondtam ezeket már sokszor leírtam, mint ahogy azt is, hogy valószín nem fogunk soha egyetérteni ebben a témában.
További ajánlott fórumok: