Akinek a roma pasik bejönnek...volt valakinek? Bármit irjatok le... (beszélgetős fórum)
A romák nagyon összetartóak. Akinek lesz egy roma barátja, az rögtön kap egy jó nagy családot is!!!
(Nekem nem volt, de így látom.)
De nem ám egy ilyen agyonékszerezett,hegyesorrúcipős,fazont kell elképzelni :)
Félhosszú göndör hajú,bogárfekete szemű,bajuszos férfias,udvarias,kedves....és ahogyan viselkedett velem attól volt igazi úriember.....:D
Volt. Igazi úriember volt :)
Mindig szívesen emlékszem rá.....
Van egy ilyen mondás miszerint a virág sem választhatja meg a helyét, hogy hol nyíljon, ugyanúgy a gyerek sem azt, hogy hol szülessen.
Akinek faji előítéletei vannak az egyszerűen ostoba. Lehet általánosítani, csak amellett érdemes nyitvatartani az eszünket és a szívünket.
sajnálom de megértem hisz ismerős a helyzet... anyumékkal sokat veszekedtem míg végre adtak neki esélyt hogy megismerjék... aztán most minden jó :)
a legjobb barátnőm közölte velem h ne kezdjek vele mert h ő nem bírja a fajtáját meg ienek..:S nagyon gáz volt gondoltam majd megszokja... de azért én éreztem magam kellemetlenül hogy mikor taliztam a suli előtt a sráccal és barinőm jött velem ki akkor pl úgy integet hogy azt mutatja hogy k.pbe... meg mondja hogy mennyünk mert rossz ott a levegő meg minden :S nem bírtam hallgatni a rasszista megjegyzéseit és elküldtem a jó fenébe... 8 éve ismertem de iennek még nem láttam... de hát már gy 2 éve nem beszélünk egy szót sem.. ez van de legalább azóta van egy megértő aranyos pasim :)
Hát pedig neki egy roma haverja sincs csak futólag ismeri őket... :( annyira gáz hogy külső miatt lenézik az embert :(
az én pasim román csak romának néz ki szegény.. :(
mondjuk érdekes hogy az édestestvére egyáltalán nem néz ki úgy max annyiban hogy nagyon romásan göndör a haja... amúgy világosbarna hajú meg világos bőrű...
nemis kérdeztem...:)hát nemtudom mi lesz---most trökre szar kedvem lett ma is hivcott stb,de bejött a képbe az amire tippeltem...
akiknek mondogattam h megismertem vkit aki roma,elég ellenszenvesek volt olyan aki azt mondta soha többet nem áll velem szóba ha vele kezdek...nemtudom-
nem kockáztathaztom azt h mindenkivel összeveszek egy fiu miatt.... ez van.
uh ma talizok vele és elmondok mindent,hogy nem kéne jobban belebonyolodni mert az éán családom stb sosem fogja elfogadni,bár apám nem olyan ellenzö,de a többiek igen---
igyis egész nap idegeskedek más miatt nem hiányzik még ez is.
lenne egy kérdésem... akartam menni a mc donaldsba dolgozni és a barátommal mentem el kitölteni a lapot... és mondták hogy majd MINDENKIT visszahívnak egy beszélgetésre még múlt hétvégén... de engem nem hívtak.. szerintetek lehet hogy azért nem hívtak mert hogy a barátom velem volt? :(
mert ha igen akkor elég gáz hogy a pasi ízlésem miatt ítéltek el a munkában :( ilyet nem szabadna csinálniuk :( a pasi választásomnak semmi köze ahhoz hogy hogyan dolgozom :(
szia gondoltam hogy te vagy... :)
hát igen azért más hogy van ott még egy gyerek is... sajnálom hogy a másikkal tényleg nem jött össze... és amúgy elmondta hogy mért mondott 23-at? vagy mennyit is... vagy nem kérdezted?
azért sok szerencsét kívánok neked :)
köszi...tegnap is len5 voltam...az a helyzet hogy az a fou valoban fiatal nekem...de bejött a képbe egy másik, nagyon kedves udvarias,és félig roma csak...nemis látszik rajta.gyönyörü szeme van,nagyobb a pillája mint nekem :)
ma is hivott már nemtudom.kicsit megrémültem.neki 8 éves kapcsolata vlt már.van egy 7 éves lánya.nemtudom valoban akarom e,nem csak öt,eleve pasit hisz most csalódtam....
de Ö olyan kis érzelgös...
Sziasztok bocsika de ezt muszáj elmondanom... hogy a barátomtól kaptam egy csokor rózsát csak úgy... :) annyira jól esett :)
amúgy a roma csoportosulást én sem bírom... de sajna a barátom roma telepen lakik szóval nemtudom csak úgy meglátogatni mindig fel kel hívnom h jöjjön ki elém.. :(
nah de amúgy lilluska mi a helyzet? már egy hét eltelt valami fejlemény? :)
háát igen lehetséges...de nem ugy tűnt mint aki gondolkodik...egyböl rávágta h 23.. sztem mindenkinek annyit mond...
ma is láttam öket ott ülni de minden nap nem megyek oda, az olyan tolakodás majd holnap v péntek fele..
haverom anno azért rakta le a nyelvvizsgát cigányból mert csak vmi kellett neki...és megis csinálta,de már elfelejtette...
viszont azt mondta kiment a piacra stb és ott próbálta használni,hát állitolag csak ott néztek nagyokat....
igen, elsősorban rájuk gondoltam.
:)
rendőrökre gondoltál???anyám faszijának a fia is rendőr(ő is cigány),ő is levizsgázott anno belőle!
kanyarodj csak! :P
szerintem jól is teszik, hogy ezt már nem fogadják el.
de bizonyos szakmákban nagyon hasznos ennek a nyelvnek az ismerete, én is tervezem, hogy megtanulom.
kicsit elkanyarítottam a témától, bocs.
:)
További ajánlott fórumok:
- Neked bejönnek az egyenruhás férfiak(nők)? Ha igen miért?
- Szerintetek a férfiak vannak olyan málék, hogy nem esik le nekik, ha bejönnek egy csajnak?
- IWIW-en belül: Csajok és pasik. Vélemény vagy érdekes sztorik? Írjatok!
- Bejönnek nektek a fehér köpenyes pasik?
- Utálom a poloskákat és hogy bejönnek a lakásba. Általában...
- Akinek mostanában volt laparaszkópiás átjárhatósági műtéte Szfehérváron légyszi írjatok!