Először meglepődtünk, de nagyon örültünk is, mert legalább nem lesz a középső kirekesztve. Mindegyik gyermeknek lesz játszótársa :-) Én kezdetben nagyon rosszul viseltem, egész nap aludni tudtam volna, a sorozatos rosszullétek nagyon kikészítettek. Szerintem ezt a terhességet rosszabbul viseltem mint az előző kettőt, bár itt az is hozzájárult, hogy a "nagyok" elég elevenek. Eddig 5 kg-t híztam, remélem nem fog sok rám jönni, a doki rám parancsolt, hogy nem hízhatok sokat. A hasam az szép nagy már, és iszonyatosan sokat mocorognak. Holnap megyek 4D-s ultrahangra már alig várom. A genetikai ultrahang miatt ne aggódj minden rendben lesz.
Köszönöm, én is gratulálok Nektek! És hogy fogadtátok a kettős áldást? Azért harmadik babának kettőt kapni! :) Egyébként én eddig remekül viselem, egyszer sem volt hányingerem vagy valami klasszikus terhességi tünet...eddig! Holnap megyek genetikai vizsgálatra,remélem minden rendben lesz! És mennyivel mássab most ez a terhességed? Jóval nagyobb a hasad? Több kiló ment rád eddig?
Örülök mindenképp! Persze kezdem felfogni,hogy ha megszületnek egy darabig nem lesz nyugalom az biztos. Szerintem az első két év elég húzós lehet,aztán biztos meghálálja magát.
Szia! Gratulálok a picikhez! Én a 21. hétben járok és a 3. babát terveztük és kaptunk kettőt. Nagyon örülünk nekik a szüléstől viszont nagyon félek, bár tudom mi vár rám. Te hogy viseled?
Tényleg, jaj de jó!Hát igen tényleg szerencse, ha úgy nézzük, másrészről én azt szoktam szerencsésnek mondani, aki spontán teherbe esik ripsz-ropsz. Persze tudom van, akiknek az 5. sem sikerül:(((
Én is gratulálni szeretnék, egyenlőre én sem vagyok kismama, de szeretnénk kistesót. Beleolvastam az adatlapodba, láttam, hogy lombikra jártatok(mi is)
Sziasztok! Gondoltam nyitok egy új ikertehresség témát,mivel a másik cím alatt inkább már a terhességük vége felé járó kismamák beszélgetnek. Én most járok a 13. héten,aki hasonló korban jár ikerterhességével, és van kedve beszélgetni, tapasztalatokat cserélni, várom!