Akik konditerembe járnak, és fogyni szeretnének! (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Én utoljára kb 6-8 éve jártam kondiba. Most úszni szerettem volna, de az első bérlet után nem megyek többet, mert annyian vagyunk 5.45-kor mint a heringek a dobozban. Viszont én csak ilyen hajnali időpontban tudok járni, máskor nem. Mi a tapasztalat, mikortól vannak nyitva a termek? Van egyáltalán olyan terem, ami 6tól nyitva van? Vagy úgy vannak vele, h mindenki délután-este akar menni? :(
Hú, de rég írtunk ide:)
Nekem minden héten meg volt a heti 6 mozgás, kondi terem kevés, de miután kutattam átértékeltem a dolgokat, hoyg több súlyzós edzés kell így változtatok, heti 3 kondi terem,a többi itthon:)
Sziasztok csajok!
Nekem mostanában nem jött össze a terembe járás, mert beteg voltam/vagyok:S De már alig várom, hogy mehessek. Komolyan, megszállott lettem:D
Veletek mizujs?
Na merre vagytok?
Én lassan, de biztosan haladok a kívánt súly felé:)
Akkor mindenki milyen ügyes volt ma:)
Még én is gyorsan megcsináltam RR új dvd-jéről a 91 perces részt, nagyon fárasztó, nagyon durva, fura volt hogy munka után így ment, főleg hogy 6 napja nem volt pihenőm....
Én tegnap 3 órát nyomtam, mert csütörtökön nem volt erőm menni, így behoztam a lemaradást. Ma pedig 2 órát sikerült ott lennem:) Annyi endorfin termelődik ilyenkor bennem:)
Ti voltatok?
sziasztok.
Olvaslak minden nap benneteket, sot meg terembe is jarok, csak sokminden nem tortenik, nincs mit irnom :S
Viszont a kosarlabdarol annyit, hogy igazi fittseget a kinti sportok adnak, nem az edzoterem. Nehez megfogalmazni mire gondolok... Abszolut edzoterem parti vagyok, viszont a nyaron voltam baratnommel egy ilyen "kikepzes" napon, a hadseregbol egy trener jott, o "szivatott" minket egesz nap. Nah, elmondanam, hogy hiaba futottam heti 2-3szor 5-7 kilometereket a teremben, hiaba nyomtam elotte mar egy evig a gepeket, azok akik kint a szabadban edzenek sokkal fittebbek voltak. Nem ugyanaz gepen futni, geppel mellre, combra, hatra stb dolgozni, mint ha kint csak akar a sajat sulyoddal edzel, kint terepen futsz. Attol a naptol kezdve tisztelem igazan a katonakat, tudjatok, akik Afganisztanban, Iranban harcolnak, mert ok 40 fokban, 30 kilos zsakkal a hatukom minden nap annak a treningnek a sokszorosat csinaljak vegig, eszmeletlen fittek.
Szoval igen, a kosarlabdatol meg barmilyen "igazi" sporttol legalabb olyan jol el lehet faradni, mint az edzoteremtol, sot!! :))
nálam is tök sokszor volt olyan, hogy kilóban stagnáltam viszont a centi ment le:) Most odafigyelek ügyesen, mozgok rendesen és megy szépen lassan lefelé a súlyom:)
AMúgy edző teremben múlt héten, 1 azaz 1 alkalommal voltam:D viszont 4szer edzettem itthon....kardió plusz Rubint Réka....:)most ez esik jobban....van ez így:)
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk 2011-re
- Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak
- Ha a hasunkból szeretnénk fogyni, valóban a futás a leghatékonyabb?
- Tud valaki segíteni abban, hogy milyen tornagyakorlatokat lehetne végezni, ha szeretnénk a derekunknál és a csípőnknél vékonyodni, fogyni?
- Anyukák akik konditerembe járnak vagy szeretnének járni Veszprém és környékén
- Hódmezővásárhelyi konditerem, fintness klub? Valaki tud infót adni? Vagy egyáltalán lehet fogyni konditeremben?