Akik jól bírják a fogyókúrát, de esténként feladják és bezabálnak ide! (beszélgetés)
:-)))))
hát ez jó
én benéztem ide, de már nem zabálok be esténként, korábba igen :)
most váltok életmódot - ki tudja, hanyadjára, de ez most komoly :)
halihó!!
sehol senki??
A nem fogyizok arra vonatkozik, hogy fogyizni a kislányok szoktak, a profik diétáznak vagy életmódot váltanak.:)
Azt jelenti, hogy kb 80-90 kiló között mozgok, fölé sosem megyek, alá sosem akarok. Remélem fokozatosan több kiló leszek. Lennék 84-85 kiló, 12%-os testzsírral, azzal már ki lennék békülve..
akkor ez itt mit jelent?
"Én nem akartam sokat fogyni. 87-ről fogytam 80-ra kb 2 hónap alatt. Most megint hasonló a helyzet szerintem az április-május (lehet még június is) megint erről fog szólni."
1. Én meg érteném, ha nem osztanád az észt olyasmiről amiről ezek szerint nem tudsz semmit
2. Én nem fogyizok
3. De hogy értsd: izmosodni akarok akkor hízni is fogok a kalóriatöbblet miatt, diéta alatt meg több zsírt akarok leadni mint amennyi izmot elveszíteni
az egyenlet nem diéta alatt: több izom, kevesebb +zsír, diéta alatt: több zsírvesztés kevesebb izomvesztés mellett
Én nem akartam sokat fogyni. 87-ről fogytam 80-ra kb 2 hónap alatt. Most megint hasonló a helyzet szerintem az április-május (lehet még június is) megint erről fog szólni.
Csak addig igyekszem minél több izmot magamra szedni, lehet most 90-ről fogok majd indulni..
Inzulinszétválasztó diéta:
-reggel csak CH
-délben vegyes ebéd
-este csak fehérje
5 óránként étkezés, közte semmi, max. kalóriamentes ital.
Jól szabad lakni mindhárom étkezés során.
Este 6-7 óráig legyen meg a vacsora.
Ki lehet bírni és működik.
Ha vacsi után még éhes vagyok, arra gondolok, hogy másnap milyen fincsi nutellás kekszet fogok reggelizni:) és hogy a mérlegen majd lassan, de elindul lefele)
Én is ettem este! Sőt nyáron amikor éjfélig, 1ig fent voltam,ettem még 10kor is vagy joghurtot, vagy túrót, vagy sajtot.
Én ettem 3 óránként.Sok fehérjét vittem be,mert különben az izomtömeg csökkene,és az elsődleges cél a szírégetés.Utána már lehet több szénhidrát.Szóval egyetértek:)
annak jó aki degeszre eszi magát és egy dekát se hízik.példa erre apum..szegény hizni szeretne hajnali 1kor lemegy enni....de egy deka se megy rá..
bezzeg rám...
A szervek funkciói követik a napszakot, részben az életritmustól függetlenül. A megszokások valamennyire át tudják programozni ezt, így órákról beszélhetünk. A mérések eltérései leginkább rendszeres bioritmus mellett szembetűnőek.
Kifejezetten az emésztése még nem térünk ki, de e kedvedért legközelebb megvitatom a biológus prof. ismerősömmel egy tea mellett.
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!