Akik GYES-n vannak! (beszélgetés)
Szia!
Gratulálok, már Zalánon sincs napközbe sohasem alvásra sem, de ma éjszakára sem adok már, mert már egy hete száraz a pelus reggelre.
Szióa mindenkinek!
Ez a fórum nagyon meghalt, sajnálom. Én is kevett voltam mostanság, de ez van.
Remélem azért mindenki jól van.
Sziasztok lányok!
Délelőtt voltunk lent, gondoltam biztos jót fog ebédelni ma akkor a szaladgálás után Zalán. És erre fel, ma még nem evett semmit csak kakaót, reggelire sem kért semmit csak kakaót, és ebédre sem., pedig a kedvenc kajája van. Lehet hogy a nagy meleg miatt.
Most alvás után ráült a bilire és pisi kaka volt. Annyira örülök neki.
Később jövök.
Nem baj az :)
Nekem Bence hónapok óta nem alszik napközben, de még így sem alussza át az éjszakát, pedig már nem bánnám, ha én is tudnék egy kicsit normálisan pihenni.
Jó reggelt!
Képzeljétek, ma reggelre egy száraz pelussal találtam szembe magam :D:D
Jó lenne, ha éjjelre is le tudnánk már tenni :)
Sziasztok!
Akkor ahogy mondani szokták nagykanállal esztek szombaton. Igen Zalkó is így van vele sős napokon, néha rájön hogy mehetne ki, de hamar lenyugszik.
Jól, köszi, csak szombaton lagzi, szóval nem sok időm van hoxára :)
Bence már alszik, amit nem bánok, picit kivagyok, húzós ez a pár nap most, no de már mindjárt vége.
Az elmúlt napok egyébként a házban teltek, 2 napig esett az eső, jóformán ki se dugtuk az orrunkat, hál' Istennek ilyenkor is jól elszórakozunk, csak néha jön rá a mehetnék, hogy de ő homokozni szeretne.
Akkor aztán kisasztal az ablakhoz, hogy nézze meg tiszta víz kint minden, ha nem akar gyógyszert szedni mert megfázik, akkor maradjunk szépen bent.
Picit duzzog, de hamar lefoglalja magát :)
Szia! Köszönöm!
A bilizéssel mi is próbálkozunk, de nem nagy sikerrel. Úgy veszem észre még nem érett meg rá a kisfiam. Kb. 2 másodpercet ül a bilin ha egyáltalán ráül. Eröltetni nem akarom, mert csak rosszabb lenne szerintem. Kint az udvaron ha jó az idő bugyiban van, de nem szól ha pisi lesz. Ha észreveszem lecserélem, de őt nem zavarja. Pedig jó lenne ha a nyáron lekerülne a pelus, januártól bölcsi, de félek csak jövő nyáron lesz belőle valami. A nagyfiam is 2,5 évesen lett szobatiszta
Szióka minden új tagnak, gyere Niki nyugodtan.
Igen nyitottam fórumot Csilla, végül is a benti barlangrészbe adtunk rá pelust, de a kinti medencékbe nem. ott csak kis gatya volt rajta.
Semmi galiba nem történt, és még a plusz két napja szól, hogy anya kaka, és megy a bilibe a dolog.
Szia Bejcsa!
Ti hogy vagytok?
Szia!
Akkor már javultok, szerencsére.
Szerintem ebben az időben is van valami, mert Zalán jól van, de tíz óra felé ő is mondta, hogy: Anya csucsu. Most aludt el egykor.
Még egy felnőttet is elnyom a sok gyógyszer, a két évesektől mi mást várjunk :)
Az jó, ha már hintáztok, akkor látványos a javulás ;)
Hát ezt nekünk nagyon nehezen lehet lerázni, még a gyógyszertárba is szólt a csaj, hogy nehéz lesz figyeljünk oda. Hát igaza volt. :)
Amúgy hogy vagytok? Még mindig magas lázzal?
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Csajok Csepelről, akik a Hoxán vannak?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Akik kisbabát akarnak, és rajta is vannak a dolgon, gyertek beszélgetni
- Tudja valaki, hogy a GYES-nek a 8 órás munka melletti megszüntetése pontosan milyen hatállyal lesz bevezetve?
- Nagyszülői gyes-nél mehet csaná-ba a 2, 5 éves gyerekünk?