Akik barátnőket keresnek (beszélgetős fórum)
Szia Averil !
Látom tegnap itt jártál, hirdetésed szimpatikus volt - igaz egy év eltelt - találtál már barátnőt ? Hasonló a korunk, az érdeklődésünk. Persze, ha már találtál, akkor tárgytalan.
Sziasztok!
Nyíregyháza környékén keresem barátnőmet, akivel jókat beszélgethetünk, kölcsönösen keressük és segítsük egymást, Közös programok, színház, kávézás, kirándulás. Életvidám, fiatalos, családos nő vagyok, 47 éves.
Irjatok:jokedv70@gmail.com
Sziasztok
Kecskeméten keresem legjobb barátnőmet akivel lehet hétvégente bulizgatni kimozdulni.
Nem levelezőtársat keresek.
Csak Kecskemét lányokat keresek
Erika
Sziasztok! 38 éves vagyok, Budapesten élek. Vannak barátaim, de a többségük messze lakik, lefoglalja őket a családjuk, vagy soha nem érnek rá találkozni. Barátnőket keresek, akikkel lehet közös programokat szervezni, színházba menni, filmet nézni, beszélgetni; akik nem mondják le minden második találkozónkat és nem csak akkor hívnak, ha lelki szemetesládára van szükségük.
Ha van kedved, írj. :)
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a barátkeresős posztot, megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül ezzel :)
Vannak ugyan barátaim, de azt sajnos nem mondhatom el, hogy lenne egy barátnő az életemben, akire mindig számíthatok, aki a legfontosabb nekem és akinek én is a legfontosabb vagyok. Akivel bármikor találkozhatok, nem jön kifogásokkal, hogy most éppen nemjó, aki nem felejt el 2 hét után.
Amit tudni kell rólam:
23 éves lány vagyok, Székesfehérváron élek. Azt hiszem le kellene írnom, hogy mi érdekel, de eléggé nyitott vagyok mindenre, így azt gondolom nem kell az a bizonyos “közös érdeklődési kör” :) Azért néhány dolog: szeretem a Criminal minds-t, NCIS-t és hasonló jellegű sorozatokat, szeretek olvasni, sétálni. NEM szeretek bulizni és leinni magam a sárgaföldig, többre értékelem, ha be tudunk ülni valahova egy kávéra, stb. :) Szeretek viccelődni, de persze komoly is tudok lenni. Az egyetemet már elvégeztem, jelenleg dolgozom.
Akit keresek:
Igazából nem feltétlenül van szükségem rengeteg barátra, egy valaki elég lenne, aki az a bizonyos legjobb lenne:) Olyant keresek, aki hasonlóan gondolkodik, mint én, aki szintén olyasvalakit keres, akivel munka/suli után be tud ülni valahova, akivel elmehet moziba, vásárolgatni, kirándulni, közös programokat szervezni, akármi. :) Aki nem csak havi 1x rámír fb-on, hogy élek-e, hanem aki felhív, hogy “Figyu, délután tali? Jó lenne beszélgetni:)”
Szóval remélem akad itt olyan, aki megfelel a leírásnak, és aki leírásához én is passzolok :) Elsősorban Székesfehérvárról és környékéről szeretnék ismerkedni. Itt megkereshetsz: dia937@gmail.com :)
Sziasztok! Én 36 éves vagyok és barátokat keresek, lehetőleg Tolna-megyéből vagy környékéről. :)
juditjaksa1981@gmail.com
Sziasztok
Még mindig keresem baratnőmet,barátokat KECSKEMÉTEN akikkel lehet bulizni szombat esténkénk kimozdulni,táncolni,beülni valahová beszélgetni.Nagyon nagyon hiányzik az életemből egy igaz barátnő.Kérlek az emai címemre írj.flowererika@freemail.hu
Sziasztok!
Látom többen vannak az oldalon 40 év felett, akik barátokat keresnek. Én kicsit idősebb, 59 éves vagyok és 40 feletti baráti társaságot szeretnék kialakítani, olyan csajokkal :-), akik vidámak, és vágynak a a megszokott színház, mozi, beülős-dumcsizás és hasonló programokon kívül
vidám, érdekes, színes programokra is, amiket szívesen bevállalnak 40-50-60 évesen. Ami szükséges kellék az a már említett vidámság / nem egymás /és saját/ baján kesergésre jövünk össze,de természetes senkit nem hagy hidegen a másik baja /, nyitottság / új dolgokat is meg lehet ismerni ebben a korban is/, pontosság / tisztelet mások iránt/,alkalmazkodás képessége / valamennyire muszáj, ha több ember összejön. Azért minden program bizonyos összegbe kerül még ha a legolcsóbb megoldást is próbálja megtalálni az ember, ezt is bele kell kalkulálni a programozásba. Viszont vannak olyan jó kis programok is, ahol valamivel kedvezőbb a költség. Pl. egy szuper römi parti, ahol összedobja a társaság az enni-inni valót vagy együtt főzés valakinél, ezek kijöhetnek olcsóbban, mint pl. egy színházjegy, de van annyira szórakoztató. A lényeg, hogyha valakit komolyan! érdekelnek ilyen társasági összejövetelek, az írjon /akár itt vagy privát emailt/ megismerkedünk és össze is hozhatjuk együtt, többen is az első programot :-)email címem: s.udith@freemail.hu. Judit
Sziasztok!
Szívesen barátkoznék, örülnék ha lenne egy olyan barátnőnek akivel jóban rosszban együtt tudunk lenni, lehet vele beszélgetni elmenni ide oda bulizni:)Magamról röviden: budapesti vagyok, húszas éveim elején járok tanulok.
Sziasztok!
Van valaki Budapestről aki barátságot keres?
Szia!
Attól még beszélgethetünk, ismerkedhetünk! Írj email címet. Szép napot!
Körülbelül ugyanilyen helyzetben vagyok, kár, hogy
messze lakunk egymástól.
Sziasztok!
Nyíregyháza környékén keresem barátnőmet, akivel jókat beszélgethetünk, kölcsönösen keressük és segítsük egymást, shoppingolunk, kávézunk, kirándulunk. A régi barátságok lassan elkoptak. Életvidám, pörgős, igényes nő vagyok, 45 éves(+,-10) év. Nem adom fel, meg kell, hogy találjalak!
Irjatok:jokedv70@gmail.com
Sziasztok! :)
Szeretnék olyan "barátnőt" találni, aki nem tűnik el X idő után, akit fel lehet hívni adott esetben (nem csak üzeneteket küldeni), aki nem azt várja, hogy csak TE írj neki, aki ŐSZINTE és BECSÜLETES. Nekem a minőség a fontos! :) :)
Ha lenne kedved egy kellemes beszélgetéshez akár egy hangulatos kávézóban akár egy Duna parti séta közben, várom válaszod. :)
Én egy negyvenes nő vagyok, a fővárosban élek boldogan a családommal.
Sziasztok!
Itt a nyár! :) Napsütés, fagyi, vidámság... Ideális körülmények közös programokhoz.
Ha szeretsz jókat beszélgetni, nevetni, kirándulni és 40-50 év közötti budapesti nő vagy, kérlek írj.
Én Budapesten élek, harmónikus párkapcsolatom van, de a csajos dolgok hiányoznak.
Szeretettel várom válaszodat a bp.may11.30@gmail.com címre.
További ajánlott fórumok:
- Akik legjobb barátnőt keresnek
- Aki szeretne jo barátnöket akik segitenek egymásnak jöjjön ide
- Miért fizetnek több adót akik többet keresnek?
- Hölgyek, Lányok, akik esetleg társat keresnek
- Akik régóta keresnek munkát 50 év felett
- Sok mindenről kell lemondanod a kevés fizetésed miatt? (akik föleg minimált keresnek....)