Akik augusztus körül szeretnének teherbe esni, beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia! Sajnálom, ami történt, és remélem, hogy augusztusban már sikerrel jártok! ;-)
Mekkora a kislányod?
Én már a 17. hétben járok picurral a pocakomban. :-)
hát nem tudom már!
ismerjük egymást 10 éve,a legjobb barátok voltunk mindig!
másfél éve együtt élünk!
Nem lehet, hogy az akadályozza lelkileg, hogy Te éppen most vagy túl egy váláson, és ha az előző férjedtől elváltál, na meg amúgy is minden második házasság válással végződik, ezért akar még várni 2-3 évet?
Én 28 évesen ismertem meg a férjem (ő volt 28, én 18). Esküdött rá, hogy sosem fog megnősülni. 22. szülinapom előtt már kezdtem elszontyolodni, hogy ha ő tényleg nem akar nősülni, akkor mi lesz, mert én meg hagyományos családot akarok, házasság, utána jöhetnek a gyerekek. És bizony 22. szülinapomon megkérte a kezemet. Neki 4 évre volt szüksége.
szia! hát a kapcsolatunkba! ő nem szeretné még! de ha szeret akkor miért nem?
hogy miért nem akarja most? arra nem tud normális választ!
mikor lehet róla szó? 2-3 év múlva
Szia!
Mármint min bizonytalanodtál el? A baba dolgon, vagy a házasságon, vagy egyáltalán a kapcsolatodon? Hány éves a párod? Szerintem nem kell elbizonytalanodj azon, amit mondott, hiszen férfiból van. És nem is mondta, miért nem akarja vagy hogy mikor lehet szó róla?
szia!
nálam nem sok!sajna én csak azon aggódhatok hogy sikerüljenek a vizsgáim:)
mindjárt benézek a naplódba is:)
örülök hogy minden rendben van!
már én is nagyon szeretnék egy babát!
amugy feltettem a páromnak a kérdést,hogy mi lenne ha össze házasodnánk mostanában,mert nem mostanra terveztük,de ha ugysem lesz lagzi meg ilyesmi akkor meg olyan mindegy,mert csak 2 tanú és a szülők lennének ott!
de ő még nem akarja!most meg el vagyok bizonytalanodva! nem tom mi legyen:(
Szia!
Nincs semmi különös, hála Istennek! :-) Most nagyon-nagyon fáj a cicim, de legalább tudom, hogy tombolnak a hormonjaim, és növekszik a Rizsszemem. :-D
Ha gondolod, nézz be a naplómba, elkezdtem írni egyet.
Amúgy szerdán megyek nőgyógyászhoz.
Nálad mi újság?
Szia! Húha, a végre az túlzás, egyszer voltunk védekezés nélkül együtt...:-D Ebben a hónapban akartuk csak elkezdeni a próbálkozást.
Vizsgákkal hogy állsz?
2 pozitív teszt és 9 nap mensi késés után elég sanszos. :-)
Jövő szerdán megyek dokihoz, beszéltem vele, mondta, hogy most még nem látna semmit, ráérek jövőhéten menni.
hú,dejó!voltál orvosnál is?ez biztos?
grat
Szia!
Újsághírdetéseket nem néztél még?
szia stellina!
és milyen nemű a te kis csöppséged?
mennyi idős?
szia!
remélem előrébb fogsz jutni!
nekem francia bulldogom van!
voltunk szombaton de sajna nem sikerült a csajjal beszélnem aki volt,mert nem írta meg mikor kezdődik a suli,én meg nem akartam közbevágni!
szval most szomorú vagyok!de olyat keresek aki nem csoportosan foglalkoztat hanem egyénileg!
Majd írj, mikor lesz a vizsgád, és szorítok! :-)
milyen kutyusod van? Nekem 2 angol cockerem. Ennek az apropóján ismertem meg a férjem, mert ő kutyakiképzéssel is foglalkozott, és a Kutya újságból hívtam fel, hogy jöjjön felkészíteni a kislányt versenyre. :-)
velem semmi különös!
kezdek aggódni a vizsgáim miatt,hamarosan itt annak!
ma megyünk vszínű kutyasuliba mert szeretnénk vinni majd kiállításra,de ahhoz fel kell készíteni a drágát!bár már az is jó lenne ha láb mellett szépen jönne:)
még nem bizti hogy fognak velünk foglalkozni,csak meglessük mi hogy működik!
További ajánlott fórumok:
- Akik mostanában szeretnének teherbe esni...
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- Akik 2009. nov-dec.-ben szeretnének teherbe esni
- Akik 2010. július - augusztusban szeretnének teherbe esni :D
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...