Aki nehezen talál munkát a rossz képességei miatt, hol van több esélye? (tudásbázis)
Nem csinálok már többé?
Biztosan telefonról ír...
"Nem "C"inalok mar Tobe." Ez milyen nyelven van? Mit jelent?
Mit nem tudsz? Olvasni, vagy szöveget értelmezni? SEHOL nem írtam, hogy maradék vízzel zuhanyozok, mert nem igaz. Kevered a szezont a fazonnal.
Nem "C"inalok mar Tobe.
Felolem viszed a primet, mermaradek vizzel zohanyzol. Nekem ez nem higienikus
Ugye azt akartad írni, hogy „Te "cikkeket" adsz közzé ugyanilyen helyesírási hibákkal.” ?
Lehet, hogy a 39 oldalnyi írásomban akad hiba (megköszönném, ha nem csupán vádaskodnál, hanem citálnál néhányat!), de a rekordodat biztosan nem döntöttem meg: egyetlen tőmondatban 5 hiba.
Ugye azt akartad írni, hogy „Te "cikkeket" adsz közzé ugyanilyen helyesírási hibákkal.” ?
Lehet, hogy a 39 oldalnyi írásomban akad hiba (megköszönném, ha nem csupán vádaskodnál, hanem citálnál néhányat!), de a rekordodat biztosan nem döntöttem meg: egyetlen tőmondatban 5 hiba.
Ennek nincs értelme (számomra legalábbis). Mit akartál írni?
Eladó lennék szívesen, de sehol se kell tapasztalatlan munkaerő. Vagy:
Eladó lennék szívesen, de mindenhol kell tapasztalat.
Meg vannak a hulyek.
En megcsinalom a ket ember melojat, mert nem a labam logatom.
Igy nem tesznek be jattos melora. Ahhoz komplett hulyenek kell lenni, es idiotanak.
En meg to be nem futkosom helyettuk.
Olyan nincs, hogy valaki mindenben rossz, mindenben tehetségtelen. Biztos, hogy van olyan munkakör, amelyben jó teljesítményt nyújthatsz, csak bízz benne.
Ha nem érzed magad elégnek, fejleszd magad. Egy jó adag önbizalom sem ártana!
Azt gondolom, nem a hellyel van a baj.
Önmagadat mindenhova magaddal viszed.
Miert nem szeretsz ott elni, ahol vagy?
Tovabbra is azt mondom, h vmiben ugyesedni kell.
Milyen munkara lennel alkalmas?
Osszessegeben egyik munkaltato sem szereti, ha vki kart okoz az ugyetlensegevel, hatraltatja a tobbieket.
Miért akarsz olyasmit csinálni, amiben ügyetlen vagy?
Nem lehetsz mindenben "béna".
Találd meg azt ami neked való, amihez kedved van, és csináld azt.
További ajánlott fórumok:
- A szellemi képességeidnek mennyire vagy birtokában MOST?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- A tesómnak 5 gyermeke van (diplomás) esélye sincs munkát találni.. Lesz így a nyugdíja?
- Szerintetek mennyi esélyem lehet Londonban munkát találni?
- Milyen esélyem van munkát vállalni Franciaországban?
- Szerintetek van esélyem heti két fix napra munkát találni? (nem hétvégén)