Aki nagyon kedves a rendes emberekkel, de nagyon kemény és kegyetlen a rosszindulatú, erőszakos emberekkel az milyen embernek számít? (beszélgetés)
nem feltétlen egyik sem,tehát bármelyik lehet,jó is ,rossz is.
te hogy cselekszel,ha ártanak neked? a "ha megdobnak kővel,dobd vissza kenyérrel" viselkedés nem épp kifizetődő a mai világban,mert kihasznalnak,hülyének néznek,meg baleknak.
még jó ,hogy nem szeretjük azokat,akik minket nem néznek semmibe,meg ha ingerünk van arra,hogy ha ártanak nekünk,mi is ártsunk az illetőnek.Aztán vagy megtesszük ,vagy nem,mert ez csak egy késztetés.Megbosszulod,vagy elengeded.Én sokszor választom az utóbbit,mert ilyen emberekre nem fecsérelek energiát,nyelje a saját mérgét.Előbb-utobb úgyis belefullad,mert ha velem igy bánik,mással is aztán majd egyszer emberére talál....
Ez így igaz, csak azt nem tudhatjuk, hogy az egyes csoportba tartozók közül valóban melyik csoport a rosszindulatú, és melyik csoport a kedves.
A besorolás kizárólag megítélés, nézőpont kérdése. Mint ahogy pl. az idegosztályon: ki van a rácson kívül, és ki a rácson belül???
😳
És.csak úgy random küldte...? Hmmm
A rosszindulatúak, megfigyeléseim szerint, egymásnak szimpatikusak, egy csapatban játszanak. Ahogy a kedves, rendes emberek is.
A rosszindulatúak számára ezek az emberek simán gyengék, életképtelenek. Míg a kedves emberek szemében ők alja emberek.
A szimpátia is hasonlóságok miatt alakul ki véleményem szerint.
Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
Egyébként ki dönti el, hogy ki a kemény, kegyetlen ember, és ki a rendes ember??? Minden ember maga határoz, hogy számára ki a szimpi, és ki az útálatos, rosszindulatú, stb. stb.
Most mondanám, hogy ez nem rád vonatkozik, de tényleg nem rád vonatkozik.
Másról van itten szó kérem szépen. ;)
önbiráskodó
nincs karma
Te írtál Róbertről és Lászlóról.
Tehát, te hoztad fel őket.
Hát...a probléma a te fejedben van, hiszen te teszel fel hülye kérdéseket;)
Ki az a László?
Ki az a Róbert?
Itt kezdődik látod? Olyan dolgokat hozol fel amiről senkinek sincs fingja sem.
Vagy megoszthatnád velünk, hogy látnoki képességeid által kiket sikerült felfedni a szavak mögött.
Mi?
Én?
Ki az a Róbert?
Én nem unom, de sokan már halálra unják a kérdéseidet;)
😂
Egyre nehezebb megfejteni.
Mert nem tudsz az emberekkel bánni.
Mi a helyzet a hangulat emberekkel, akik egy nap kedvesek, másnap bunkók?
És a kérdés magában hordozza, hogy te mindig a topon vagy? Vagy néha neked is lehet rossz napod?
Nem olyan nehéz másokat megérteni.
Szerintem nem kétszínű, az aki rendes azokkal, akik rendesek vele és szigorúbb, azokkal akik nem.
Talán következetes...?
Buta. Ha következetesen kedves vagy az otromba emberekkel, idővel ők is kedvesek lesznek általában.
Kb. 10 év kereskedelem, croupier melo és lassan 3 év vendéglátás után mondom.
Húúú, nem tudom milyen emberekre gondolsz, mert ismét sikerült egy teljesen értelmetlen kérdést feltenned....
De abban biztos vagyok, hogy nem karma van, hanem inkább egyszerű;)
További ajánlott fórumok:
- A sok rosszindulatú embernek miért jó, hogy mást földig tiporjanak?
- Amikor kimondják a kegyetlen végszót: nem lehet több gyerekünk...
- Hogy lehet a rosszindulatú kérdezgetéseket lerázni?
- Miért kegyetlenek az emberek?
- Migrénesek, nektek mi segít a kegyetlen fejfájás ellen? :( A sötét szoba nem vált be
- Gonosz anyósok, ha neked is rosszindulatú az anyósod írj...