Aki gyakran pisil, előfordulhat, hogy a vizelet laboreredményei mégis negatívak? (tudásbázis)
Mennyire magas? Általában 10 fölötti vércukornál már megjelenik a vizelet cukor ürítés, de ezt laboratóriumi vizsgálattal fülön lehet csípni. 7-8 körüli értéknél is a szervezet próbál szabadulni a felesleges cukortól, fokozott veseműködéssel.
Vegyél vércukormérőt, és időnként nézd meg az étkezés utáni értéket is, mert laborban legtöbbször csak éhgyomrit és 3 havi átlagot néznek, a postprandiálisról (evés utáni) nincs információ. Az evés előtti és utáni mérés segítséget nyújt abban is, hogy meg tudd határozni, mely ételek, mekkora mennyiségben emelik különösen a vércukrot. Legtöbb ember nehezen akarja elhinni, hogy a szénhidrátot tényleg grammokban kell mérni...
nem tudom, a cukorral van-e összefüggésben. Ha sokat iszunk, ami napi 2 liter, akkor sokat pisilünk.
Miért lenne ettől rossz laboreredmény?
igen, II tipus
de rendszeresen szedem a gyógyszereket
tegnap ettem 2 francia krémest, lehet hogy az okozta ?
én is erre tippelek.
A gyakori vizelés lehet a cukorbetegség egyik jele.
Ebbe az irányba vizsgáltak már?
Ha nő vagy akkor hormonális is lehet, én pl menzesz megjövetelekor rengeteget járok, mert előtte ugye visszatartja a vizet a szervezet, majdnem 2kg-al több is vagyok olyankor , ami aztán így lemegy.
Ha férfi, akkor prosztatára gondolnék elsőnek.
Egy életkort is jó volna tudni + hgy átlagban mennyi folyadékot iszol.
Vércukrom egy kicsit magas, de néha nagyon gyakran kell pi*ilni. A vizelet laborerdményeim mind negativak. Inkább cukorprobléma lehet,mint urológiai ?
Van valakinek hasonló panasza ?
További ajánlott fórumok:
- "virág"-os dalok, slágerek, könyvek, versek...azaz minden, amiben előfordul valamilyen virág
- Párom letiltott a Hoxáról...veletek előfordúlt már hasonló?
- FONTOS!!! Vérvétel laboreredményt tudna valaki értelmezni? Bepánikoltam kissé...
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?
- Gyakran előforduló éjszakai kar zsibbadásra "ellenszert" tud valaki?
- Mit tegyek ebben az esetben? This program is not responding-elég gyakran előfordul