Aki a saját magánéletéből megoszt dolgokat, az kifecsegi a titkaimat? (beszélgetés)
Véleményem szerint többen vannak azok a "megjegyzők", akik azt élvezik, ha beleteszik a füledbe a bogarat (elképzelni sem tudom, mit élveznek rajta), paráztatnak, ettől lesznek "fontosak", mint a valódi szarkeverők.
Ettől függetlenül tényleg nem kell mindent kikotyogni.
Sajnos nagyon kell szelektálni.
Én kevés emberrel osztok meg bármit is magamról, és ha valaki elmond nekem valamit, akkor azt sosem mondom el senkinek, max. olyannak aki nem tud semmit kezdeni az információval.:)
A munkámról is mesélek a férjemnek, mert tudom, hogy gőze sincs, hogy miről beszélek, de volt kollégának már nem mesélek semmit, mert az már bank titok és üzleti titok kifecsegés lenne.
Kolléga: ha valamit elmesél nekem egy kollégám a családjáról, akkor másik kollégának nem mondom el soha, még utalni sem utalok semmire, még akkor sem, ha az illető kér ráerősítést.
Hát, lehet, hogy aki a saját titkaival könnyelmű, az a máséval is, de egyáltalán nem biztos.
Lehet egy magamutogató egyén megbízható. Miért ne?
További ajánlott fórumok:
- Mit érdemel az a gyógyszerész, aki kifecsegi, hogy a betegei milyen gyógyszert szednek és kineveti őket?
- A magánéletem tabu. De, ha jól megfizetnék, elmondanám.
- Segítség! Az anyám beleszól a magánéletembe...
- Ti mit csináltok, ha úgy érzitek, hogy összecsapnak a fejetek felett a hullámok? Munka, magánélet, stb...
- Miért foglalkoznak a magánéletemmel?
- Mennyire tartod fontosnak a magánélet szentségét?