Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Aki a saját magánéletéből megoszt dolgokat, az kifecsegi a titkaimat? fórum

Aki a saját magánéletéből megoszt dolgokat, az kifecsegi a titkaimat? (beszélgetés)

2020. márc. 3. 17:23
Ne szólj szám, nem fáj fejem!
2020. febr. 29. 21:04
Én azt meséltem el neki, hogy ki tetszik. Ő meg olyanokat, hogy kikkel feküdt le. Szóval talán az övé bizalmibb dolog.
11. Pampalini (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2020. febr. 28. 19:23
Akkor kezdj aggódni ha visszahallasz valamit, amiről csak ő tud.
10. Pampalini (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. febr. 28. 19:21
Nem feltétlenül kell hogy kifecsegje. De embere válogatja.
9. whiteswan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. febr. 28. 09:23
Én azt javaslom legyél óvatos ezzel a túlzott őszinteséggel! Előbb ismerd meg és ha bebizonyosodik, hogy tényleg megbízható és nem ad tovább bizalmas infókat, akkor oszd meg vele a kis titkaidat! Hasonló szituban egyszer én akkorát estem pofára mint még életemben azelőtt soha! Azóta nagyon meggondolom, hogy kivel mit osztok meg...
8. 1c0f052a51 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2020. febr. 28. 08:35

Véleményem szerint többen vannak azok a "megjegyzők", akik azt élvezik, ha beleteszik a füledbe a bogarat (elképzelni sem tudom, mit élveznek rajta), paráztatnak, ettől lesznek "fontosak", mint a valódi szarkeverők.

Ettől függetlenül tényleg nem kell mindent kikotyogni.

7. 745dbbcbc4 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. febr. 28. 07:55
Reméld, hogy nem fecsegi ki, de ezután vigyázz. Kevés a jó barát.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Channa*)
2020. febr. 28. 06:55
Természetesen én sem adom tovább mások titkait amit rám bíznak.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 1c0f052a51)
2020. febr. 28. 06:54
Eddig fel sem merült bennem, hogy kikotyogná a dolgaimat, csak most hogy valaki ezt megjegyezte.
4. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. febr. 27. 23:54
A barátsághoz bizalom kell...
2020. febr. 27. 22:55

Sajnos nagyon kell szelektálni.

Én kevés emberrel osztok meg bármit is magamról, és ha valaki elmond nekem valamit, akkor azt sosem mondom el senkinek, max. olyannak aki nem tud semmit kezdeni az információval.:)

A munkámról is mesélek a férjemnek, mert tudom, hogy gőze sincs, hogy miről beszélek, de volt kollégának már nem mesélek semmit, mert az már bank titok és üzleti titok kifecsegés lenne.

Kolléga: ha valamit elmesél nekem egy kollégám a családjáról, akkor másik kollégának nem mondom el soha, még utalni sem utalok semmire, még akkor sem, ha az illető kér ráerősítést.

2020. febr. 27. 22:38

Hát, lehet, hogy aki a saját titkaival könnyelmű, az a máséval is, de egyáltalán nem biztos.

Lehet egy magamutogató egyén megbízható. Miért ne?

2020. febr. 27. 22:34
Van egy lány, akivel egy munkahelyen dolgozunk. Sokat lelkiztünk, beszélgettünk. Ő sok dolgot elmesélt magáról, olyat is ami bizalmi dolog. Én is elmeséltem, hogy totál oda vagyok valakiért. 1 éve barátias a viszonyunk, azóta beszélünk meg ilyeneket is, és eddig nem gondoltam rá, hogy ezt tovább adhatja. De valaki azt mondta, hogy lehet nem kellene kiteregetnem a lapjaim, még ha ő a sajátjával azt is teszi.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook