Akarok én második gyereket? (beszélgetés)
Én is azon gondolkodom, vállaljunk-e egyet közösen (mindkettőnknek van egy egy). Anyagilag nem lenne gond, csak már pont akkorák, hogy már picit önállóak és jut magunkra idő, most akkor évekig újra előlről az egészet?
Nem tudom.
De így egyelőre nem lesz több, majd talán később (időnk még van).
Szurikáta!
Én személy szerint, ismeretlenül is tisztellek a négy gyerekért.
Le a kalappal előtted.
Komolyan!
(már rég leakartam írni):)
Még a 3. gyerekünk is a 12nm-es szobánkba született anyáméknál. Nem volt ágya, mert nem fért el, babakocsiban lakott.. Nappal, amikor a nagyok elmentek bölcsibe, akkor raktam át a rendes ágyba..
Azóta volt sokminden az életünkbe, azóta van 4. gyerekünk, és néhány év albérlet után saját, felújított pesti lakásunk, ahol már 3 szoba is van, rajta kilinccsel..:-)))
De nem, nem kell ezt mindenkinek így csinálni, én simán el tudnám képzelni az életemet jó melóval, egy gyerekkel és kertes házzal is...
Másodikat??? Fltétlenül!!! ;-)
A legjobb dolog a világon!...
Ofkorsz vicceltem. Én egyet sem akartam - most kettő van. Több biztosan nem lesz, de a világ így nagyon kerek és remélem, az is marad.
Ne görcsölj, egyrészt fiatal vagy még, van időd dönteni.
hu, akkor bele kell huznom a 38 évemmel! :)
ha Neked ennyire bejott az elso, akkor szerintem jojjon a masodik, a tobbi majd kialakul!!:)
en biztos nem haboznek!!
(mondom en!!!:-)
Elsőt??? Feltétlenül!!! ;-)
A legjobb dolog a világon!... pedig én szetetem a szexet. :-P
Akarok én második gyereket???
Már hogyne akarnék. Különben nem indítanám el ezt a fórumot.
Csak annyi bennem, bennünk a kétség. Nem a szívünkben, az agyunkban.
Hogy fog menni anyagilag?
Logisztikailag?
Egy szobában két gyerek??? Na neee !!! Vagy mégis,jó lenne nekik?
Két gyerekes anyukák segítsetek! Írjátok meg kérlek ti mit hogyan oldottatok meg. Belevágnátok- e újra? ... bár ez igen buta kérdés. :D <3
u.i.: Negatívba bele se kezdj! Köszönöm!