Ajánlanátok olyan orvost, aki nem császárellenes és ahol az apa is bent lehet a császárnál? (tudásbázis)
Kistarcsán a Flór Ferenc kórházban van egy nagyon kedves doki: Dr. Szentágotai Ferenc a neve, nagyon figyel a betegeire és azok igényeire, (persze mindig a szakmai érvek döntenek).
Szültem nála császárral is, meg rendesen is.Nagyon rendes volt mindig.
Nincs messze tőled.
Esetleg meg lehet próbálni.
nem tudom van-e szoptatós párnátok
próbáljátok ki, csodákra képes. :)
Akkor viszont valószínűleg azt mondják majd, hogy addigra rendbe jön és tudsz rendesen is szülni.
Még nekem is ráírták a papírra, "Ha nem múlik a fájdalma". Pedig már nagyon a végét tapossuk.
Köszi az ötletet a párnára! Így 2 hét után úgy-ahogy megy már az ülés, meg a leülés-felállás. Igaz fáj még, de nem annyira, mint 2 hete.
Neked mikor történt?
Szia!
Igen, elestem kb 2 hete, nagyon nagyot, pont rá a farokcsontomra. Elmentem a nőgyógyászhoz, a babának szerencsére nincs baja, de az én hátam nagyon-nagyon fáj, a vizsgálószékbe is alig bírtam felmászni.
A nőgyógyászom mondta, hogy ha nem múlik a fájdalom, akkor menjek el egy ortopédushoz. Nemmúlt, elmentem. Szinte semmit nem tudott csinálni,mert röntgent nem lehet, gyógyszert, injekciót nem adhat, fizioterápiára nem küldhet. Viszont írt papírt, hogy ilyen állapotban császármetszést javasol, épp azért mert nem tudni, hogy törés van-e vagy repedés, vagy porckoronsérülés.
Szia Panini!
Ezt,hogy érted,hogy ugyanígy jártál?
Megkérdezhetem? T is elestél?
És volt róla orvosi papírod,röntgen felvétel?
Vagy ezt utólag kértél az ortopédustól?
Köszönöm a válaszaidat!
Csenge
Szia!
Én ugyanígy jártam!
Menj el egy ortopédushoz, és ő ír egy papírt, hogy ortopédiai szempontból császármetszés javasolt.
Köszönöm szépen!!!Várom!
Csenge
Én azt szeretném,ha végig bent lenne a Párom.
Ő is így szeretné!
Hogy érted, hogy nem "császárellenes"?
Császárral akarsz szülni, és olyan orvost keresel, aki a te kérésedet előbbre valónak fogja tartani, mint teszem azt olyan apróságot, mint a szakmaiság és a baba meg a mama egészsége?
Magánorvos - pénzért...
További ajánlott fórumok:
- Aranyhörcsögöm gyorsan veszi a levegőt lassan mozog a szemét is alig nyitja ki nem eszik.Mi baja lehet? Orvost tudtok ajánlani aki ért hozzá
- 70 éves Apukámnak 6 napja átlag 38 fokos a láza. Orvost látni se akar, lázcsillapitot se. Lehet komoly baja?
- Háziorvost lehet váltani pár hónapon belül, akkor is ha ez lenne a harmadik?
- Rák....igenis beszélni kell róla! :( orvost, beteget, gyógyultat ide!! megelőzés? lehetséges...
- Melyik Budapesti kórházban lehet császárnál bent a műtőben az apuka?
- A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban van szülésfelkészítő, ill. császárnál bent lehet az apuka?