Ajánlanátok Bp-i zárszerelőt, aki az ajtót is javítja, normális és nem horror az ára? (tudásbázis)
10. Regin_a (válaszként erre: 9. - Füleslánya)
2016. febr. 23. 22:11
Épület asztalosnak nevezik
Elméletileg rendberakja az ajtót, a zárhelyet és nehogymár egy "bevésőzárat" utána ne tudjon berakni
Mert nem a zár beszerelése a gond, hanem a kiszakadt, kikopott csavar helyeket kell elöször rendberakni
Utána az illeszkedő zár berakása már gyerekjáték
9. Füleslánya
2016. febr. 23. 16:24
Megnéztem, pont zárszerelőt és lakatos nem találok...igazából azt sem tudom, ez kinek a munkája, ki a szakember egy ilyen problémára, mint ajtó rendbehozása a zárszerkezetnél és zár beszerelése, two in one :)
8. Füleslánya (válaszként erre: 7. - 74eb6f8385)
2016. febr. 23. 16:19
Köszönöm, utánanézek :) drukkolj, hogy ne nyúljak mellé :)
7. 74eb6f8385
2016. febr. 23. 15:42
Itt találtam anno lakatost, aki legyártotta az ajtórácsot.
Itt nem neked kell gazsulálni, hogy valaki elvégezze a munkát.
6. Füleslánya
2016. febr. 23. 15:27
Légyszi írjatok, ha voltatok hasonló helyzetben, nincs kidobni való újabb sok ezrem a semmire.
5. Füleslánya
2016. febr. 23. 15:26
Igen, egy ilyen körön vagyok épp túl...Értem én, de ha asztalossal találkozom, ő honnan tudja, hogyan kell pontosan ahhoz a zárhoz rendbe rakni az ajtót, ami majd bekerül? Megcsinálja, aztán a zárszerelő közli, hogy ebbe nem tud beletenni zárat...pont ez volt a baj, hogy tök mást művelt az asztalos, mint amit kellett volna... kicsit korhad a fa foglalat, de amit tett vele, csak rontott a helyzeten. A zárszerelő csak vonogatta a vállát, mindezt 5 ezer forint kiszállási díjért...az asztalos utána telefonba annyit mondott, ő nem záras, így nem tud segíteni...
4. 5c54c8b1c1 (válaszként erre: 1. - Füleslánya)
2016. febr. 23. 15:20
Az asztalos és a lakatos két cég.
3. Suesue
2016. febr. 23. 14:58
Az ajtó javítása inkább asztalos, szerintem el vetemedett.
2. Füleslánya
2016. febr. 23. 14:13
A ajtó foglalatával is gond van, lehet hogy vésni kell, mert a régi zárat mi próbáltuk visszatenni, de folyamatosan elromlik, akad. Légyszi ajánljatok valakit, aki jól dolgozik, nem bunkó és korrekt árban dolgozik. Belefutottunk pár horror történetbe.
1. Füleslánya
2016. febr. 23. 14:12
Ajánljatok bp-i zárszerelőt, aki az ajtót is javítja, normális és nem horror az ára.
További ajánlott fórumok:
- Ki szereti a Horror filmeket? Mit ajánlanál, mi a kedvenced?
- Webáruházban vásárolt már valaki televíziót? 2 év garancia után, ha elromlik a tévé javítják a szervizek?
- Elromlott a mosógép szivattyúja. Járt már így valaki? Mennyiért javítják?
- Vettem egy cipőt és tönkrement, ilyenkor cserélik vagy javitják?
- A fejlődés csak akkor "valódi", ha az élet minőségét javítja
- Honnan lehet tudni, ha szoftverhibás az okostelefon? Mennyiért javítják, ha nem garanciális?