Ajándék ötleteket várok 60. szülinapra nőnek! (beszélgetés)
Vigyétek el egy szabadulószobás játékra, utána meg vacsi, bowling.
Szép szülinapi emlék lehetne.
festmény:)
fent vagy f.book-on? tudok ajánlani egy jó oldalt, ahol gyönyörű festményeket lehet venni műtermi áron. :)
Egy toll, és abba belegravírozni a 60-at, vagy valami más szöveget. Pl. gratulálunk vagy ilyesmi.
Vagy voltak-e céges bulik? Ha igen, és készültek képek,akkor abból lehetne egy videót, zenével összeállítani. Szerintem ez ütős és szép is.
Mindenképpen személyes legyen szerintem, nem valami olyan, amit bárkitől, bármire kaphat.
Főnöke válogatja. Szerintem nem kell ahhoz konyhatündérnek lenni, hogy korszerű edényed legyen. 60 éves korban meg már elég nagy gyakorlata lehet a konyhában.
Van, aki szeret sütni, és néha-néha meglepi sütivel a beosztottjait. Én erre gondoltam.
Csak akkor vennék edényt, ha nagyon szoros, baráti a viszony és ráadásul tudom, hogy nagy konyhatündér az illető! Egyébként nem illik, nem elegegáns ilyesmit ajándékozni.
Az vonatkozik a dologra, mint, hogy melyik férfitől fogadnál szívesen ajándékként egy melltartót vagy bugyit! Háááát, biztosan nem a beosztottadtól!
Szinházjegy, ajándékutalvány masszázsra, kozmetikushoz, szoláriumba...
Fürdőbelépő.
Egy szép serleg 60-as gravírozással.
Egy szépen kivitelezett cd :"Nem csak húsz éveseké a világ" címmel.
Persze az ötletek mellé kell még az anyagi ráfordítás és persze ezt a pénztárca ill. a köszöntők száma alakítja!
További ajánlott fórumok:
- 30. szülinapra ajándékötleteket várok !☺
- Ajándékötletek 30. szülinapra!Jópofa ötleteket várok!
- 6 éves fiúnak szülinapi ajándék ötleteket várok
- Névnapi ajándékötleteket várok férfi részére. Szeret a ház körül tüsténkedni, imádja a kutyáját...
- Ajándékötleteket várok 35. szülinapra
- Szülinapi ajándékötleteket szeretnék kérni összevont szülinapra...