Ajándék ötletek tini lányoknak? (beszélgetés)
Köszi!
Akkor eldőlt :)
Vagy ez vagy az. Majd amiből szebbet találok.
De akkor ez nem is karácsonyi ajándék, nem?
Jönnek és beugranak, nem hiszem, hogy ajándékkal kellene őket várni. Süss, főzz valami finomat.
A 9 évesnek valami csajos, menő tollat, ceruzát, radírt adnék. Az iskolás kislányok nem tudják ezeket megunni, bármennyi is van.
A 15 és a 17 évesnek egy szép keménykötésű vonalas vagy határidőnapló jellegű füzetet adnék, ha belefér, egy-egy tollat mellé.
Köszi amiket írtatok.
A pénz ismeretleneknek az olyan fura. Valami kis apróság csak illene. Igazán úgy van beharangozva, hogy "már a úgy szeretnének megismerni". Aztán ne adjak semmit..
És nem én mászkálok, hanem ők jönnek a városba és beugranának. Írjam hogy ne gyertek? Az is milyen.
Egyetértek veled. Évek óta a fiaméknak pénzt adok akkor, amikor a szülők nem tudják milyen ajándéknak örülnének a gyerekek. Nem azért teszem, hogy levegyem a vállamról a vásárlási terhet, de ha a szülők nem tudják (amúgy szinte mindenük megvan) minek örülnének, akkor én honnan tudnám. A nagyok már a pénznek örülnek, miből azt vesznek amit szeretnének, vagy éppen gyűjtenek valami drágább dologra.
Esetleg jó ötletnek tartanám a bögrét, amibe édességet lehetne tenni, v. a pénzt (akármennyi is), és szépen becsomagolni. Én a celofános csomagolást képzelem el.
Én biztos nem ajándékoznék olyannak akit nem ismerek.
Most sem mászkálnék....ismerkedés miatt.
Nekem is van olyan unokahúgom akinek nem is láttam a gyerekét,sőt össze sem járunk.
Az emberek nagy része nem tud nemet mondani,olyan erőltetett dolog ez....
Akkor is azt adnám karácsonyi körítésben, mint egy gyertyát, zoknit isten tudja milyen kacatot. Adni azért adok, hogy örüljenek, nem azért, mert szokás, legyek túl rajta.
De lehet adni a pénzt utalványban is.
Tedd a szívedre a kezed, mit lehet vásárolni 3 kamasznak, akit nem is ismersz ennyi pénzből?
Esetleg kérdezz rá a szüleikre.
Lehet vennél egy könyvet, ami nem is érdekli őket, kozmetikummal ue.
Utálom a konkrét pénzt, de a kacatoknál jobb.
Esetleg vehetsz 1-1 bögrét a nevükkel.
Bocsi azt kihagytam, hogy én sem ismerem őket. Most találkozunk először, mert tavaly költöztek haza Magyarországra, de a covid miatt eddig nem találkoztunk.
Ezért valami apróságra gondoltam.
Ismeretlenül, közhelyeket lehet mondani csak.
Lehet jobban örülnének ha összeteketnéd a pénzt, 2-2 db szaloncukorral, esetleg egy csipet fenyővel díszítenéd és vennének maguknak, aminek örülni is tudnak.
Sziasztok.
17, 15 és 9 éves lányoknak szeretnék ajándék ötletet.
Nem nagy horderejűt. Az unokanővérem lányai. Max 10 ezerért a 3 lányzónak.
További ajánlott fórumok:
- Hölgyeknek / lányoknak az autókról -akik nem csak vezetni szeretik az autókat
- Miért nem kell egy 20 éves, rendes srác a lányoknak? :(
- Nemcsak duciknak, nemcsak lányoknak
- Farsangon a lányok fiúknak, a fiúk lányoknak kell hogy beöltözzenek.. Szerintetek ez normális kérés?
- Sovány lányoknak milyen ruhák állnak jól?
- 4 és 6 éves kislányoknak ajándék ötletet tudtok adni karácsonyra?