Ajándék ötletek 9 éves kislánynak? (beszélgetés)
Baratnom kislanyanal most epp Harry Potter orulet van. Tolem hatizsakot kap, de elottem lelottek a legot, kirakot.
Szoval en is azt mondom, hogy egyeztess az epp aktualis kattanasrol, es mar megkapott cuccokrol, es a tematika alapjan mar tudsz konnyebben vasarolni.
Szia!
Esetleg leírhatnád, milyen összegben ajándékoznál, mert nem mindegy, mennyiben ötletelünk.
Társasjátékot csak akkor vegyél neki, ha van, aki játszik vele (testvér, apa-anya leül vele rendszeresen), mert nincs szomorúbb annál, mint ha valaki társast kap és ő érzi, hogy senki sem fog mellé ülni és játszani.
Bennem élénken él egy ilyen karácsony. Társasjátékot kaptam és tudtam, hogy soha senki nem fog velem játszani, akkor meg minek... Megjátszottam, hogy tetszik és megköszöntem...
Egykéknek én nem is adok soha ilyet ajándékba, csak ha tudom, hogy a szülők is társasjáték-mániások.
Társasjáték? Vagy esetleg egy kártyajáték, mint az Uno és hasonlók?
Ha szeret kreatívkodni, ahhoz is lehet eszközöket, gyöngyöt, rajzeszközt, speciális ragasztókat vagy festékeket (textilfilc/festék, ablakfesték, stb.).
Esetleg lehet egy szép tárolódobozt/ékszerdobozt, ha már most kicsit csajosabb a lányka.
Kirakó?
Akár 1000 darabos akár ez a csillogó apró gyöngyös? Nem jut eszembe a neve.
Görkori?
Jégkori?
Roller?
Gördeszka?
További ajánlott fórumok:
- 5 éves kislánynak értelmes játékot ajándékba, de mit?
- Milyen ajándékot lehet venni/adni egy 10 éves iráni kislánynak?
- Sziasztok, 3 éves kislánynak ajándék ötlet?
- Ajándék ötlet 3 éves kislánynak
- Várok ötleteket 10 éves kislánynak mit ajándékozzak születésnapjára!?
- Ajándék ötleteket szeretnék 9 éves kislánynak