Ajándék Neki! De mit? (beszélgetés)
Örülök, hogy sikerült egy igazán szép napot szerezni a párodnak!
További sok boldogságot nektek!
Sziasztok!
Nagyon jól sikerült a meglepi :) Szépen kitakarítottam a lakását, főztem neki ebédet (tárkonyos csirkeragu levest és rakott krumplit), megterítettem, gyertyát gyújtottam... a meghatodottságtól szóhoz sem jutott, csak annyit mondott h "szeretlek" :) Este meg a barátai jöttek át meglepiből, róluk se tudott :) igazán jól sikerült ez a hétvége, mindenkinek csak ajánlani tudom az ilyen jellegű meglepetést! :)
Mikor lesz a nagy nap?
Aztán írd ám meg mi volt!
Köszi csajok az ötleteket!
Majd beszámolok, hogy létrejött-e egyáltalán ez az este és h milyen lett.. :)
Mondjuk, igazából van egy lakása is, csak még csinosítgatja, újítgatja... lehet majd elkérem titokban Apujától a kulcsot és rendezek ott neki egy különleges estét! végülis ez lesz talán a legjobb :)
De azért még egyéb ötleteket is szívesen fogadok :) Ki mit hogy mikor csinált a párjának?:)
ja a fenébe....
akkor vegyél ki egy szobát egy hotelban és csináld meg ugyan ezt igy vegyél gyertyákat meg mindent csak a vacsit nem te csinálod hanem elmentek kajálni....
Karira én egy saját kezűleg készített képet fogok csinálni, szalvétatechnikával és karácsonyi égőkkel, amolyan világítós képet :)
Bögrét, parfümöt, órát, karláncot, képes könyvet már kapott...
Wááá... :S
szerintem csinálj valami nagyon fini vacsit valamit amit nagyon szeret gyertya fény stb...
aztán vacsi után csinálj neki egy forró fürdöt olajokkal és pakold körbe a fürdöszobát gyertyákkal az én párom imádta még sirt is annyira jol esett neki...:))
utánna mond meg neki hogy mindjárt mész addig feküdjön be az ágyba vegyél piros selyemböl és csinálj magadra masnit meg valami dögös fehérnemü vagy csak ugy simplán meztelenül......
hidd el az lesz élete legszebb napja....
ennél semmi jobban nem örülne mert ebbe érzések vannak és nagyon sok szeretet és romantika....
Én is pont ajándék "keresőbe" vagyok barátomnak,bár egy része már megvan.Ami egy Lovagi Étterembe vacsora (mint tavaly szülinapjakor:-)
Karásonyra pl. naptárat fogok készítettni (ha minden jól megy):-)
De a fényképes bögre (varázsbögre) az is jó ajándék.
Fotóalbum - idézetekkel
Ha tárgyi,akkor óra,karlánc,parfüm... :-)
Az én barátom pl melóba járós táskát kap.
Ő mindig azt mondja, h elég egy masni, ami rajtam van... :)
Most igazából nincs konkrét, tavaly egy órát kapott, azt nagyon szeretett volna, idén lehet egy papírsárkány lesz, egy komolyabb :)
De esetleg vmi olyan ötlet, amin meglepődik? Nem teljesen kézzel fogható dologra gondolok, de nem tudok mégse mit kitalálni... :S
További ajánlott fórumok:
- 2 évesnek ajándékot? ÁÁÁ!!! Segítsetek! Az egyik játék már túl babás neki, a másikból mindjárt kinő, a harmadikhoz túl kicsi, egy őrület!!!
- Tusfürdők és mécsesek mint gyakori ajándékok. Örülsz nekik?
- Leghaszontalanabb ajándékok? Mit veszel egy olyan valakinek, akinél a cél, hogy kapjon valamit, de nem kell, hogy örüljön neki...
- Kézzel készített ajándék ötlet, aminek értelme van és lehet neki örülni?
- Lányom szeretne ajándékot szerelmének. Mit illik neki venni? Segitsetek!
- A főnökasszonynak lesz jövőre nyugdíjbúcsúztatója. 9 fő dolgozik a keze alatt. Mit vegyünk neki ajándékba?