ez nagyon gyönyörű,meg minden,de én végtelenül zavarba jönnék,ha iylet kapnék.S ((a "nélküled nem tudok élni" kitétel miatt..))
remélem,akinek adod,az nem lesz ilyen aggodalmas,hanem teljes szívvel örülni tud neki:)
Én 2 személyes,és 2 vicces ajándékot adok a páromnak:az egyik egy könyvecske,ki van fénymásolva madárhatározóból.Sokat kirándulunk,és gyakran látunk ragadozómadarakat,de mindet egerészölyvnek hívjuk(mert az a legvalószínűbben látható:D),de már ég a pofánk,hogy nem tudjuk őket megkülönböztetni egymástól:) ez most részletes,alapos,zsebben elférő könyvecske lesz..
A másik pedig egy pici határidőnapló,kézzel írva és rajzolva,minden 2 héthez van egy rajz,hogy mit szoktunk mi olyankor csinálni..két állatka képében,ahogy mi becézzük egymást(pl.gólyagyűrűzés,szalamandrák meglesése,termálfürdőzés..személyes élmények)
Vettem neki egy kávéfőzőt, sajnos nem jött össze, amit eredetileg szerettem volna. De ha minden jól megy, akkor jövő karácsonyra "csak" egy kis babát kap... :)
"Ahelyett, hogy drága ajándékot vennék Karácsonyra Neked, adok valamit, ami egy rész belőlem. A legfontosabb és legszebb ajándék, amit megoszthatok Veled, amit meg szeretnék osztani Veled életünk végéig. Ami nem más, mint a szívem egy darabja, a fele. Azért a fele, mert így megérted, hogy fél szívvel- Nélküled nem tudok élni. Így most már lesz egy darabkád belőlem, amit Rád bízok. Mert Bízom Benned, tudom, hogy vigyázni fogsz rá. Szeretlek!"