Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ajándék 22 éves férfinek fórum

Ajándék 22 éves férfinek (beszélgetés)

2012. ápr. 5. 11:01
A póló jó ötlet, de ha kicsit jobban a zsebedbe tudsz nyúlni, akkor egy szép óra. Szerintem ebben a korban erre kezdenek adni a fiúk.
2012. ápr. 4. 21:24
Köszönöm mindenkinek! A póló nagyon jó ötlet!
6. Dinasztia (válaszként erre: 1. - 4c07880d46)
2012. ápr. 4. 19:25
Elektromos cigi? A póló jó ötlet, én is csináltattam a pótfiamnak. Örült neki nagyon4
2012. ápr. 4. 18:29
szerintem, ha annyira szereted mint ha az anyja lennél akkor szerintem valami olyat készíts mint ha tényleg az anyja lennél. tehát saját készítésű dolgokat pl. bon-bon, vagy valami wellnes helyre,de ezt is kigondoltan, hogy meglepi legyen
2012. ápr. 4. 18:28
Valami egyedi póló.Valamelyik kuponos oldalon láttam,hogy egyedi pólót csinálnak most jó áron.
2012. ápr. 4. 18:25

Szia,

Szerintem a dohányzással kapcsolatos ötleteket hanyagold, én nem támogatnék egy káros szenvedélyt.

Amit tudok javasolni,ha szereti pl a focit, akkor azzal kapcsolatban valamit. Az én párom például fociőrült, egy meznek is nagyon örülne, de még egy focilabdás bögrének is :) Egyébként én kávéfőzőt vettem a szülinapjára tavaly.

2012. ápr. 4. 18:22
készíts neki tortát, számokkal és tűzijátékkal,
2012. ápr. 4. 18:17
Sziasztok! Tudom, sok ilyen fórum van, de nem találtam magamnak ötletet. 22 éves unokaöcsmnek szeretnék ajándékot venni születésnapjára, annyit még, hogy nagyon jó a viszonyunk, én vagyok az anyja-anyja helyett. Hogy miért, az nem ide tartozik...De szeretnék neki nagy örömet szerezni! Még annyit hogy dohányzik. Hátha ezzel kapcsolatban is lenne ötlet. Köszönöm!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook