Ahol a kövér nők a szépek (beszélgetés)
Én gondolom az ismétlést láttam, és nem az elejétől, így erről nem tudtam, de, régebben láttam ilyen filmet is. Elég szomorú, hogy ilyen dolgok a mai világban megtörténnek.
Nekem ez így már túlmisztifikált. A gyerek szülés nem lehetőség, hanem adottság, a természet kényszere.
úgy látszik,nem tudok jól fogalmazni:) az anyaságra készülést a lélek legmélyén zajló foylamatként gondoltam.Konkrétan,hogy átéled azt,ha melled is kisbaba táplálására szolgál elsődlegesen,a menzesz pedig azt jelzi,hogy képes vagy utódot létrehozni fizikailag.
Perszehogy nem válik tőle mindenki felnőtté,sajnos.De ha csak a legmélyét nézed a dolognak,ez az,amitől a nők általában felnőtté válhatnak,pontosabban a legtöbb nőnek adott ez a lehetőség,hogy így váljon felnőtté.
Nem arról beszéltem,hogy kinek mi a célja.hanem h miylen lehetőség adott a nőknek,születésüktől fogva a felnőtté váláshoz.
Én nagyon sírnék, ha kislánykortól az anyaságra készülnék és ez lenne életem célja, és emellett egyáltalán nem értek azzal egyet, hogy ettől bárki felnőtté válna. Nem a dzsungelben élünk, hanem civilizált körülmények között, és itt egy lépcsővel feljebb van a mérce.
nem attól,csak még nem találta ki senki azt,h mitől lesz a kisfiúból tényleg fffi :)
Az ilyen fájdalmas rítusokhoz szokott tartozni még vadállat elejtése,és pl.felderítőút a sötét erdőben,egyedül..ott meg lehet mutatni,h vki gyerek,vagy férfi,bár még ez sem az igazi,mert ezt sok nő is meg tudja csinálni...
nekem nincs gyerekem,én is hüyleségnek tartom azt a szöveget,mármint legtöbbször,abban a kontextusban,ha agyerekkel van valami gond,és az anyák azt hiszik,csak ők láthatnak bele.
De általában az anyaság,és a rákészülés,kislánykortól,az egy felnőtté válási foylamat,szerintem.A ffiaknak nincs iylen típusú felnőtté válási fordulópont az életükben,ami ennyire meghatározó lenne,lelkileg és fizikailag i
s.
Igen,a szüzesség elvesztése határkő,de az van ffiaknak is,és nem jár akkora fájdalommal,ill nem változtatja meg oylan mértékben az életet,akár a világnézetet és a célokat,mint a gyerek születése.
Megkerestem a neten az említett filmet. Én egy összeállítást láttam, kb 5 perces sztorik voltak a világ minden tájáról.
Megdöbbentem, majd felháborodtam, hogy pont a kövér nőkkel kapcsolatos riport fogta meg a figyelmet. Pont előtte volt a másfél éves kislány körülmetélése a koszban, fertőben...stb.,amit telibe vetítettek. Pont ennyi idős a kislányom, elbőgtem magam. Akkor már nem sajnálom azokat a nőket, amiknek semmi dolga csak a tejbepépet enni egész nap.
Kedves "bnedora" bizti nem nekem címezted hozzászólásodat, de nincs semmi baj! szia!
Én voltam a legelső aki írt a fórum inditásakor ..elolvastam a vezér írást és tényleg az jutott eszembe, hogy uram fia mik vannak a XXI. században , szegények és stb . Aztán megnéztem a filmet és ne kövezzetek meg a véleményemért , de nem áll össze a kép ! Sanyargatott nőkről, lány gyermekekről beszélünk akiket "halálra zabáltatnak " ..rosszul vannak , hánynak ..miközben tiszta, szép ruhában vannak , sugárzó arccal mosolyognak és azt hiszem egy hölgy kivételével mind úgy meséli a dolgot ,mintha nem lenne ebben semmi kivetni való ! Hát asszem ez a film eredetiségét illetve tényszerű tartalmát nálam kissé megkérdőjelezte :) Nem vitatom, hogy az afrikai népek közt van néhány nem normális törzs extrém hülye felfogással ..de az a sztori számomra ebben a formában nem túl hiteles !
Lehet, én nem állítom, hogy teljesen igaz lenne, de nem hiszem, hogy maga a film meg lett volna játszva. De még akkor is borzalmas volt számomra.
FRei tamás riportjainak is csak a fele kamu :)
Én már több filmjüket is láttam, mert szinte bejárták az egész földet.
Sajnos, mutattak rabszolgákat is, akik elmenekültek a gazdáiktól, csakhogy ne erőszakolják meg őket, pedig a gazdáik nem éheztették őket. Inkább vállalták az éhezést, mint a megaláztatást.
Nekem nem. Már az elején a szögesdrót kerítés is gyanús volt.
Másrészt meg úgy tűnik hogy ez a két remek magyar fedezte fel a spanyolviaszt, mert sehol másutt a neten nem lehet olvasni erről.
Nem hiszem, hogy viccesek lettek volna, sőt... sajnálatra méltóak. Nem mindegyik magától ment oda.
Igen, ezt láttam. Nekem hihető volt az ott látottak.
Neked megy az értelmi szinted. Látom, a címet nem olvastad. Máskor tedd meg, mielőtt berontasz sértődni.
Visszataszító a stílusod.
Vagy szana-széjjel erőszakolják őket :( Vagy szimplán laposra veri őket a férjük a 8 gyerek előtt. 35 éves korára 60-nak néz ki...
Ennél megrázóbb filmet is lehetett volna csinálni azokról a Mauritániai lányokról, akik éhenhalnak.
Meg azért nem rossz pár év iyen sanyargatás és féltve őrzés, ahhoz képest, hogy éhen halj, vagy rendszeresen szenvedly a rossz termés miatt, és a szabad világban a közbiztosnág sem olyan ihaj jó, meg ugyanúgy nem lenne alkalmad tanulni (amúgy nem válaszolt vmelyik angolul??). Nem véletlen, hogy nem cserélne a "szabadokkal", akinek nincs mit enni.
Helyesbítek ..nem mindegyiknek tetszik ez az állapot , de akkor miért van ilyen jó kedvük ..nem értem , na mindegy !
No megnéztem a filmet ..hát lehet hogy ducik, de egytől egyik szép arcuk van és mosolyognak ! Nekem nem úgy tűnik ,mint akik hú de szenvednének ettől az állapottól !
Köztudott ,hogy a duci nők igenis kedvesebbek , jobb kedélyűek ;)
Csak mondd ki, hogy KÖVÉR :D
Itt a film. Rendkívül gyenge, szenzációhajhász produkció.
[link]
Óh azok a duci nők!!Szexisek,kívánatosak!Kedvesek,bájosak!
Elárulod melyik film volt ez, és hol láttad? Szívesen megnézném.
Nem... Egy fiatal lány és srác járja a világot, és különböző helyszíneken készítenek interjút.
További ajánlott fórumok: