Agykontroll tanfolyam első napján kell vinni magunkkal igazolványképet? (tudásbázis)
SZia!
Bocsi, most olvastam csak a kérdésed,azóta jó pár év eltelt, de gondolom nem volt gond a 4. napon is tudtál jönni a tanfolyamra. :) Láttam több ismétlő is ott helyben vette meg a jegyét.
És azóta alkalmazod, jól működik az AK Nálad?
Egyre jobban!
Üdv.
Zsuzsa
Biztosan!
Mi is nyíregyre megyünk!
Biztosan tetszeni fog!
Nekem legalábbis az első Domján Gáborral nagyon nagy élmény volt:)
Remélem a lányoknak is az lesz.
Semmi gond nem lesz, nem hiszem hogy előhozna bármi negatív dolgot.Mi is megyünk a lányaimmal.
Én ismétlek ők először.
Én nem vittem, ott helyben készítettek fotót. A Bara Hotelben volt a 4 napos tanfolyam. Sokaknak nem volt fotója.
Domján András volt az oktató/előadónk.SZUPER élmény, nagyszerű ember és előadó. Itt olvashattok róla. AJÁNLOM mindenkinek, aki AK-t tervez. Online is lehet jelentkezni, befizetni. Holnaptól megyek ismétlőre is :)
A tanfolyam végén kapjuk meg az igazolványt, ha első nap nem tudod vinni a fotót, nem olyan nagy probléma. Aki ismétlőre megy, vigye magával az igazolványát!
Szép napsütéses hétvégét kívánok
Mindenkinek! :)
Nálunk lehetőség volt arra, hogy ott készítsenek fényképet.
Szerintem a második hétvégén már késő.
Ha jól emlékszem nekünk a jelentkezéskor kellett leadni már, amikor kifizettük a tanfolyamot. Első nap már a kész igazolványokkal lehetett regisztrálni, onnantól az volt a belépő.
Egyébként ha a Lurdy házba mész, akkor vigyél magaddal kispárnát, mert nagyon kényelmetlenek a székek :D
További ajánlott fórumok:
- Nem kötelező oltatni, de ha nincs oltási igazolvány, akkor...?
- Vállalkozói igazolványt hogy szerezhetek? Milyen iskolát kell végezni? Vagy van tanfolyam?
- Tudtok az agykontrollnál is hatékonyabb tanfolyamot?
- Tudja-e valaki, hogy Nyíregyházán mikor lesz gyerek- és felnőtt agykontroll tanfolyam?
- Jön valaki Szolnokon Agykontroll tanfolyamra?
- Napijegyet lehet venni a helyszínen Agykontroll tanfolyamra, ha a neten azt írják megtelt?