Aggódom... (beszélgetés)
Dehogy nem.
2 perc sincs a betegre. Athuzzak a szovetet, ketten elmennek egy "konferenciara", es piacon van egy uj gyogyszer.
Hosszu tavon egyes altatok okoznak olyan memoriazavart, mintha valaki be lenne csipve, de ezt nem publikaltak. Ugy jobban lehet eladni. A gyogyszer kiserleyekben azt irnak, ami eladhato.
Nem kell pialni, meg gyogyszereket szedni.
Az alvászavarokat okozó altatók hosszú távon tényleg károsíthatják az agyat, ezért fontos, hogy csak szükséges esetben és rövid időre szedjük őket. Azt is javasolnám, hogy beszélj párod orvosával arról, hogy milyen hatásai vannak az altatók hosszú távú szedésének, és hogy van-e más, alvászavarokat kezelő alternatíva.
Az alkoholfogyasztás is károsíthatja az agyat, főleg ha hosszú ideig és magas dózisban fogyasztják.
Ami a jövőt illeti, nehéz megjósolni, hogy milyen hatása lesz az altatók és az alkohol hosszú távú szedésének, de úgy gondolom, hogy minél előbb kezded el kezelni a problémát, annál jobb esély van a javulásra.
Próbáljatok minél több időt együtt tölteni, és találjatok olyan tevékenységeket, amik örömet okoznak nektek, hogy megtörjétek az unalmas időt és kicsit összekössétek az éveiteket.
Fordulj a helyi szociális szolgáltatásokhoz, hogy megtudjátok, mi az amit kérni tudtok, ha idős korotokban gondokat okozna nektek a mentális állapototok és a fizikai állapototok.
"Én rokkant nyugdíjas vagyok,így nem dolgozhatok."
Tudom nem a kérdésre ad választ, de tudd a rokkant ellátásod mellett is dolgozhatsz, annyi órában amennyiben tudsz, vagy akarsz, illetve nincs megkötve jövedelemhatár sem.
A kérdésre válaszolva: Az altató általában nem fejt ki memóriazavart, ellenben a 20 év alkohol, az bizony igen.
Forduljatok ezzel orvoshoz, a leépülést hátha ki tudják tolni.
Örülök.
alvással sosem volt gondom.
Olyan fura ezt olvasni, én még az életemben nem vettem be altatót...
pedig már múmia korú vagyok...-)
Az altató nem tesz ilyet, hacsak nem a legerősebb frontine vagy xanax, amit szed.
Mondjuk így nem tudom mennyire vagytok egymásra jó hatással, 2 ennyire fiatal ember,hogy lehet mégis ennyire öreg?😔 Már bocsánat hogy ezt írom,de ledöbbentem,mikor írtad mennyi idősek vagytok.😳 Sokunknàl most indul az élet.🥳
További ajánlott fórumok:
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Édesanyám beteg, aggódom - Tanácsokat szeretnék kérni
- Amiatt aggódom, hogy a fiam felhasználja az elektronikus...
- Első babámat várom és aggódom
- A védőnő magas vérnyomást mér, itthon normális értékeket mérek, az eddigi leleteim rendben vannak. Jogosan aggódom?
- Halálra aggódom magam bármi baja van a kutyámnak, vagy ha...