After eight sütemény recept

Kakaós kevert tészta 4 tojásból
A krémhez:
4 dl tejszín (állati, 30%-os)
10 dkg fehércsoki
3 tk. borsmenta kivonat
1 ek. zselatin felolvasztva, lehűtve (biztos, ami tuti :-) )
zöld ételfesték
Az After eight sütemény elkészítési módja:
A tejszínt kemény habbá vertem, beletettem a felolvasztott, kissé lehűtött csokit, simára kevertem. Hozzáadtam a borsmenta kivonatot, az ételfestéket és a zselatint. Robotgéppel kemény krémmé vertem. Lassan kezdjük, folyamatosan gyorsítsunk. A tésztalapot megkentem a krémmel, majd étcsoki és tejszín összeolvasztott elegyével, erre jött a krém, majd megint csoki. Krémmel, illetve mentalevéllel díszítjük.
Kellemes, mentolos ízű, sütemény.
After Eight csokoládé függőknek !!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2012. dec. 11. 11:17
Az after eight sütemény elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.