AFP-re ugye már nem kell éhgyomorra menni? 16 hetes kismama vagyok. (tudásbázis)
Lehet enni!
Az AFP genetikai vizsgálat.
A cukorterheléses vizsgálattal keverték itt össze néhányan, de a kettő teljesen más.
Az AFP-vel nem a cukrot nézik!
A cukros terhelés huszonötödik héten van,oda éhgyomorra kell menni,az AFP-re nállunk nem!
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a jószándékú segítséget! :-))
Az afp-nek semmi de semmi köze nincsen az éhgyomorhoz!!!!
Hogyha esetleg a dokid külön hangsúlyozza,h ne egyél mert kér más meghatározást is a levett vérből,akkor nem lehet enni!
ápolónőként sokszor vettem erre vért, és most kismamaként is ehettem!
Inni minden egyes vérvétel előtt ajánlott,minél többet,h a vér kicsit híguljon,és így könnyebben lejöjjön.Természetesen csak VIZET.
sok boldogságot kívánok Neked a babavárásban:D
Sziasztok! Első gyermekemnél én is úgy emlékszem, hogy éhgyomorra kellett menni. De nem voltam benne biztos!
Köszönöm a gyors segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Kismama vagyok Angliában!
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?