Ady-karika recept

Tésztához:
18 dkg Margarin
35 dkg Liszt
1 csomag sütőpor
25 dkg porcukor
2 kiskanál Gyömbérpor
1 kiskanál Kakaópor
2 Tojás
Töltelékhez:
3 Tojásfehérje
3 evőkanál málnalekvár
10 dkg porcukor
Tetejére:
pisztácia
Az Ady-karika elkészítési módja:
A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd vékonyra kinyújtjuk, és nagyméretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A korongokat tegyük egy kikent tepsibe. Készítsük el a tölteléket; A Tojásfehérjét a porcukorral habbá verjük, és elkeverjük a többi hozzávalóval, Ebből a töltelékből teszünk 1-1 kupacot és egy szem pisztáciát a korongokra.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2011. márc. 7. 20:42
Az ady-karika elkészítési módja és hozzávalói.