Adventi naptárba milyen ajándék ötleteitek lennének 3 éves kisfiúnak? (tudásbázis)
Nincs mit. Kincsekre lehet találni. Van olyan giganagy lufi, amin gumiszalag van a végén. Azt a 1.5 évesem is imádja. Meg lehet kapni világítós lufit is (azt annyira nem szeretem, mert ha hibás akkor sírás van).
Ha szereti a fiad, csoki helyett aszalt gyümölcs, zöldségc"hips, gyümipürék (dmben vannak ilyen bio nasik).
Tényleg a Pepco! Oda szinte sosem megyek, nem is értem, miért nem...
Köszi!
:) az enyém is fiú, 3.5 volt akkor. A kártyákon rajz volt az adott tevékenységről.
Ő mondjuk szeret kreatívkodni. Szúrkáltunk szegfűszeget narancsba, szalagból karácsonyfa formát ragasztottunk az ablakba, ujjfestékkel maszatoltunk, abból lett a képeslap ☺.
Esetleg közös program? Mézeskalács sütés, forrócsokizás, adventi vásárban lődörgés...
Én tavaly csináltam kártyákat, a gyerkőc választhatott mihez lenne kedve. A fentiek mellett volt karácsonyi lap készítés, adventi koszorú összeállítás, karácsonyi dekor kipakolása (és egy részének elkészítése). Ha lett volna hó akkor a hóember építés és a hógolyózás is benne lett volna...
Sziasztok!
Adventi naptár ajándék ötleteket keresek a januárban 3 éves kisfiam részére. Nem állítom, hogy 1-2 icipici csoki nem lesz benne, de inkább nem adnék neki édességet.
Van valakinek jó ötlete ehhez, hogy miket rejthetnének a kis zsákocskák?