Adjatok tanácsot mit tegyek? (tudásbázis)
Milyen munka lenne az? Mivel foglalkoznál?
Én elvégeztem egy ilyen TB és bérügyintézői szakot, majd ezután egy két éves felsőfokú Informatikai statisztikus és gazdasági tervezői szakot, de nem nagyon tudtam egyikkel sem elhelyezkedni!
Most utolsó éves vagyok gazdasági mérnöki szakon az egyetemen, decemberben lesz meg a diplomám, de már egy éve próbálok ilyen állásokat megpályázni, sikertelenül! Most jött össze egy gazdálkodási munkatársi állás, de ez is csak azért, mert apukám is ennél az állami cégnél dolgozik!
Szóval az ilyen gazdasági helyzetben az ilyen gazdasági szakmákkal elhelyezkedni nem nagy sikerrel lehet. Több száz elküldött önéletrajz van mögöttem! Pesten és a Balaton környékén is próbálkoztam! Lehet, hogy jól hangzik a suli neve, de sajnos nem sokat ér!
Szóval válaszd a munkát! Tanulni mindig lehet, dolgozni sajnos már csak nagy szerencsével!
ja, csak nem mindegy, hogy utána mikorra kerülne sorra egy újabb tanfolyam esetében!
a munkanélkülivé regisztrálás több hetet, akár hónapot is igénybe vehet és csak ezt követően jelentkezhet pl. tanfolyamra is. Tehát eléggé sanszos, hogy lecsúszna róla és nem indítanak minden hónapban képzéseket!
Ami most biztos, azt kell választani. Azaz a képzést. Utána pedig a melót könnyebb is lesz, hiszen piacképes dologról beszélünk!
Egyértelműen a tanulás! Ebben a bürokráciában ne tudnál elhelyezkedni egy ilyen szakmával?!
És ha a suli után mégsem szeretnéd ezt választani, tuti találsz más melót. Főleg ha érdi vagy.
ja, csak nem mindegy, hogy Szabolcsban, vagy Budapesten van ez a beiskolázás....
te tudod, hogy hol van?
úgy látom, te érdi vagy, pesten és környékén pedig mindig lesz lehetőséged, az tuti
na de szerződés nélkül miért jársz be?
vagy fizetnek?
mert ha most is erre hajaznak, hogy csak gyere és semmi se biztos, majd jövő hónapban és utána megint a jövő hónapban, akkor tuti, hogy kamu
ha kellesz, rögtön írnak szerződést és alkalmaznak!
egyértelműen a tanulás!
nézd meg egyébként, hogy nem két fillér a tanfolyam ára, másrészről ezen a területen mindig el tudsz majd helyezkedni,ez mindig kell, keresett szakma, illetve jobban is mutat az önéletrajzban is az elején. (utána meg a gyakorlat miatt).
Csak a környékünkön kb. 10 embert tudok mondani, akit erre a szakra iskolázott be a munkaügyi központ. Kérdés, amire elvégzik, lesz e kereslet ennyi TB- és bérügyi szakértőre??
A melóra szavazok!
Hàt igen,lehet elmész tanfolyamra utàna nem talàlsz munkahelyet,de a munkahelyet vàlasztod,ott is megvan a riziko.
Én akkor is a kisebb rizikot vàlasztanàm,és munkahelyre mennék.
Ez az elveb én is , de ahova megyek dolgozni egy kisvállalkozás, és emiatt van félelmem .
A tanfolyam pedig Tb -és bérügyi szakelőadó ami nagyon szuperül hangzik.Bár azt sem tudom evvel milyenek az elhelyezkedési eseélyek.
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Adjatok tanácsot! Szakítanátok a helyemben?
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- Nem tudom mit tegyek, adjatok tanácsot. A férjemmel van problémánk.
- Adjatok tanácsot, hogy mit tegyek!
- Kérlek segítsetek nekem! Adjatok tanácsot, mit tegyek?